Äänentoistolaitteiden Vuokraus

Äänentoistolaitteiden vuokraus on mahdollista mm. yrityksiltä kuten Eastway, Riemurinne, Soundfront, sekä Suomen Kongressitekniikka.

Eastway

Sinimäentie 8
02630 Espoo
www.eastway.fi

Eastway on vuodesta 1986 toiminnassa ollut yleisö- ja yritystapahtuma palvelujen tuottaja, ja firma on vuosittain mukana noin 2 000:nen erilaisen tapahtuman toteuttamisessa.

Eastwayn valikoima kattaakin äänentoistolaitteistojen vuokrauksen osalta niin pienet tilaisuudet kuin aina tuhansien katsojien kokoiset tilaisuudet.

Vuokrauskalustoon kuuluu kaikkien tunnetuimpien äänentoistoalan laitemerkkien laitteita ja erikokoisia äänentoistojärjestelmiä sekä komponentteja, erilaisiin yksityis-, yritys- ja yleisötapahtumiin.

Riemurinne

Urheilijanpolku 6 A8
33720 Tampere
www.riemurinne.fi

Riemurinne on äänentoisto- ja valokaluston vuokraamiseen erikoistunut yritys, jonka asiakaskuntaan kuuluu etenkin erityyppisiä tapahtumajärjestäjiä ja yhtyekokoonpanoja.

Firman toimialaa ovat äänentoisto-ja valokaluston vuokrausten ohella myös kokonaisvaltaiset äänentoisto- ja valaistuspalvelut kattaen kuljetukset, roudauksen, miksauksen ja valosuunnittelun.

Soundfront

Linnanherrankuja 3 (Vartioharju)
00950 Helsinki
www.soundfront.fi

Soundfront on Helsingissä toimiva firma, jonka toimialaan kuuluvat äänentoistolaitteiden vuokraamiset eri kokoisiin tilaisuuksiin.

Firma pystyy erillisestä tilauksesta toimittamaan asiakkailleen myös mm. miksaajan, lisätarvikkeita, kuljetukset,soundcheckin bändille, ja PA:n virityksen tilaan.

Suomen Kongressitekniikka

Puolarmetsänkuja 8
02280 Espoo
www.kongressitekniikka.fi

Suomen Kongressitekniikka on espoolainen, yli 20 vuotta toiminnassa ollut kongressien yhteydessä tarvittavien teknisten laitteiden vuokraamo.

Firman vuokrakalusto kattaa esimerkiksi äänentoistot, tulkkauslaitteet, kokousmikrofonit, videoneuvottelulaitteet, sekä webcasting toteutukset.

DJ Team

Patsonlammentie 56 B
82110 Heinävaara
www.djteam.fi

DJ Team on joensuulainen täyden palvelun ohjelmistotalo, jonka erikoisalaa ovat DJ-palvelut sekä karaoke, jonka lisäksi yritys vuokraa ammattitasoiset äänentoisto -ja valolaitteistot.

Äänentoistolaitteiden Vuokraus - Vuokraus Opas