Astioiden Vuokraus Espoo

Astioiden vuokraus Espoo vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Astiva, Sirpan Serviisi, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus, sekä Astiavuokraus SaLe.

Astiva

Vallikatu 12
02650 Espoo
www.astiva.fi

Astiva tarjoaa astiavuokrausta alueilla Helsinki, Espoo, ja Vantaa, siten, että yrityksen perusastiasto kattaa kooltaan aina 2500 hengen kattaukseen saakka, mutta firma toimittaa astioita myös pieniin perhejuhliin.

Astiastojen kuljetukset (tuonti & nouto, ma - pe klo 9 - 17) ovat tarjolla pääkaupunkiseudulla, mukaanlukien Espoo, erilliseen hintaan.

Tarjolla olevaan vuokrauskalustoon kuuluvat tarvittaessa mm. lautaset, ruokailuvälineet, kahviastiastot, pöytä-ja lautasliinat, lasit & juomatarvikkeet, tarjoiluastiat ja -välineet, sekä keittiöastiat.

Sirpan Serviisi

Rakentajantie 10 F 75
00370 Helsinki
www.juhlapalvelua.com/astiavuokraus.html

Juhlapalveluja pääasiallisesti tuottavan Sirpan Serviisin palveluvalikoima kattaa myös pääkaupunkiseudulla tapahtuvat astioiden vuokraukset erilaisiin tapahtumiin.

Vuokrattaviin astiastoihin kuuluvat mm. lautaset, lasikulhot, posliinikulhot, kahviserviisit (sis. asetti, kuppi, lusikka), vesikannut ja karahvit, boolimaljat, hääkakkutelineet, leipäkorit, tarjottimet, pöytäliinat, ja lasit ja ruokailuvälineet.

Kattavuudeltaan designiltään tyylikkäiden ja ajattomien astiastojen koko on maksimissaan noin sadalle hengelle.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

Lönnrotinkatu 45
00180 Helsinki (Hietalahti)
www.kierratyskeskus.fi/palvelut/lainaus_ja_vuokraus

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus tarjoaa palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat myös edulliset astialainaukset panttia vastaan.

Tarjolla olevaan lainausastiastoihin kuuluvat esimerkiksi:

  • muoviset kakkulautaset
  • isot muovilautaset
  • 0,4 l oluttuopit/limonadilasit
  • kuohuviinilasit
  • ruokailuvälineet sekä tarjoiluastiat

Tarpeen mukaan Kierrätyskeskus myös kuljettaa astiat tapahtumapaikalle maksua vastaan, panttia vastaan olevan laina-ajan ollessa minimissään 3 vuorokautta.

Astiavuokraus SaLe

Ilveskatu 14
11910 Riihimäki
www.astiavuokraus.com

Astiavuokraus SaLe on koko Etelä-Suomen alueella toimiva yritys, joka vuokraa astiat sekä pieniin että suurempiinkin tilaisuuksiin, asiaston koon mahdollistaessa kauttauksen maksimissaan 1000 henkilölle.

Tarjolla oleva vuokra-astiastovalikoima kattaa kahvikattauksen, tarjoiluastiat & kulhot, lautaset, lasit, ruokailuvälineet, sekä mm. pöytäliinat, kahvinkeittimet, termoskannut, sekä maljakot.

Astiavuokraamo Jubilee

Linnanmäenpolku 5
Helsinki
www.jubilee.fi

Jubilee astiavuokraus toimii pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen alueella, jonka vuokraustoiminta kattaa astiavuokrauksen yrityksille ja yksityisille, sekä vuokrakalusteet (pöydät ja tuolit).

Yrityksen laadukkaat, kattausvalmiit ruokailu- ja tarjoiluastiat mahdollistavat maksimissaan aina 30 000 hengen tilaisuudet, mutta firma toimittaa vuokra-astiastot myös pieniin perhetilaisuuksiin.

Astioiden Vuokraus Espoo - Vuokraus Opas