Astioiden Vuokraus Helsinki

Astioiden vuokraus Helsinki on tarjolla muun muassa yrityksiltä kuten Astiva, Astiavuokraus Jubilee, Ateriax Catering, sekä Asetti.

Astiva

Vallikatu 12
02650 Espoo
www.astiva.fi

Espoosta käsin Helsinkiin palvelunsa uloittava astiavuokraamo Astiva on yksi suurimpia astioita vuokraavia yrityksiä Suomessa, ollut toiminnassa vuodesta 2000, ja jonka perusastiasto toimii maksimissaan aina 2500 hengen tilaisuuksiin asti.

Yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat sekä pieniä perhejuhlia järjestävät kuin myös suuria yritystilaisuuksia organisoivat tahot, ja kaikille asiakkaille on tilauksesta järjestettävissä astioiden tuonti/haku.

Firman perusastiastoon kuuluvat mm. lautaset, ruokailuvälineet, kahviastiastot, pöytä-ja lautasliinat, lasit ja juomatarvikkeet, maljakot, kynttilänjalat, kermakot, sokerikot, lasikulhot, kauhat, ottimet, keittiöastiat, sekä tarjoiluvadit.

Astiavuokraus Jubilee

Linnavuorentie 19
00950 Helsinki
www.jubilee.fi

Jubilee on sekä Helsingissä että Tampereella astiavuokraukseen erikoistunut perheyritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1993.

Firman laadukkaat & kattausvalmiit ruokailu- ja tarjoiluastiat tarjoavat kattauksen maksimissaan 30 000 hengen tilaisuuksiin, mutta yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat myös pieniä perhejuhlia järjestävät tahot.

Vuokrattavissa olevaan astiastoon ja välineistöön kuuluvat mm. lasit, lautaset, kahvikupit, teekupit, pannut, keittimet, kaatimet, ruokavälineet, ottimet, kauhat, kulhot, tarjoiluastiat, kakkutelineet, tekstiilit, sekä pöydät / tuolit.

Ateriax Catering

Myllypurontie 1
00920 Helsinki
www.ateriax.com/astianvuokraus.html

Ateriax on pääsääntöisesti minimissään 3 vrk pituisia astiavuokrauksia Helsingissä tarjoava firma, jonka vuokraukset voi tehdä suoraan yrityksen internet-sivujen kautta.

Astiat ovat noudettavissa ma-to klo 9–16.00, perjantaisin klo 9-15 ja lauantaisin klo 10–15 osoitteesta Myllypuron Liikuntamyllyn kahvila, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki.

Vuokraamoon kalustoon kuuluvat mm. lautaset, kahvi-ja teekupit, lasit, ruokailuvälineet, termokset, kulhot / tarjoiluastiat, kermakot / sokerikot, kakkulapiot, lasikannut, ja kakkutelineet.

Asetti

www.asetti.fi

Astiavuokraamo Asetti on pienimuotoisiin tilaisuuksiin erikoistunut astioita vuokraava yritys, jonka toiminta-alue kattaa Helsingin ohella muun pääkaupunkiseudun.

Asikaskunta firmalla koostuu tyypillisesti yksityisten tahojen lisäksi myös PK-sektorin yrityksistä, joille tarjolla on astiastoja vuokrattavissa maksimissaan 60 hengen tilaisuuksiin saakka.

Vuokravälineistöön kuuluvat mm. lasit, lautaset, ruokailuvälineet, kahvikattaukset, sokerikot / kermakot, kahvipannut, salaatinottimet, karahvit, vesikannut, termokset, sekä pöytäliinat.

Astioiden Vuokraus Helsinki - Sirpan Serviisi

Rakentajantie 10 F 75
00370 Helsinki
www.juhlapalvelua.com/astiavuokraus.html

Sirpan Serviisi on Sirpa Koppisen omistama etupäässä catering-palveluja tarjoava yritys, jonka palveluihin kuuluvat myös monipuoliset astiavuokraukset Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Vuokra-astiastoihin kuuluvat esimerkiksi lasit, lautaset, ruokailuvälinnet, tarjoiluastiat, kahviserviisit, sekä boolimaljat ja hääkakkutelineet.

Helsingin Kierrätyskeskus

Hietalahden kauppa
Lönnrotinkatu 45
00180 Helsinki
www.kierratyskeskus.fi/palvelut/lainaus_ja_vuokraus

Helsingin Kierrätyskeskus tarjoaa osana palveluvalikoimaansa Löönrotinkadulla sijaitsevasta Hietalahden kaupasta myös halpaa astioiden vuokrausta, panttia vastaan.

Panttia vastaan tarjolla vuokrattavissa olevaan astiastoihin kuuluvat muoviset kakkulautaset, isot muovilautaset, 0,4 l oluttuopit / limonadilasit, kuohuviinilasit, ruokailuvälineet, kuin myös tarjoiluastiat.

Astioiden Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas