Asunnon Vuokraus Espanja

Katsaus tapoihin tehdä asunnon vuokraus Espanja sikäläisten vuokravälittäjien kautta tai suomenkielisten tahojen avulla.

Oikotie (Helsingin Sanomat)

asunnot.oikotie.fi

Oikotie on pörssinoteeratun Sanoma ryhmän asuntoja välittävä verkkopalvelu, jonka listaukset kattavat myös ulkomailla tarjolla olevat loma-asunto vuokraukset.

Espanjan kohteet löytyvät laittamalla vuokra-asunto osion hakukenttään "Espanja" kohteeksi, jolloin hakutuloksina löytyvät maan alueelta tarjolla olevat vuokrakohteet.

Kun viimeksi kokeilin Oikotien palvelua tässä suhteessa, palvelun tietokanta palautti tiedot 45:stä eri vuokrattavasta loma-asunnosta Espanjassa, mukana niin kerrostalokohteita kuin huvilamaisia omakotitaloja mm. Valenciassa, Fuengirolassa, Benidormissa, ja Torremolinoksessa.

Elsamar

www.elsamar.com

Elsamar on suurin suomenkielinen, suomalais-omisteinen vuokra-asuntoja välittävä toimisto Espanjassa, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2003 saakka.

Torreviejasta käsin toimivan firman vuokraus-asiantuntemus kattaa varsinkin kohteet Costa Blancan (noin 200 km pituinen rannikko Alicanten provinssissa) alueella.

Vuokrakohteisiin, joiden vuokra-ajat ovat pääsääntöisesti määräaikaisia (vuokra maksetaan tietystä periodista), kuuluvat omakotitalot, rivitalot, pienkerrostalot, sekä kerrostalot.

En Alquiler

www.enalquiler.com

En Alquiler on yksi suurimmista asuntoja vuokraavista espanjankielisistä (100% netin kautta toimivista) nettipalveluista, jonka omistaa Grupo Intercom, ja jonka valikoimat kattavat hyvin varsinkin suuret kaupungit.

Valikoimissa oli mm. 16 223 kohdetta Barcelonassa ja 12 006 kohdetta Madridissa kun viimeksi asian tarkistin, mutta palvelun tietokanta kattaa hyvin myös maaseutupaikkakunnat.

Homelidays

www.homelidays.co.uk

Homelidays on brittiläinen, myös englanninkielellä tarjolla oleva palvelu loma-asuntojen vuokraukseen Espanjasta, jonka tietokannasta löytyi 10 099 kohteen valikoima kun viimeksi asian tarkistin.

Tarjolla on erikokoisia ja tyyppisiä vuokrattavia loma-asuntokohteita mm. kategorioissa omakotitalot/huvilat, rivitalot, sekä kerrostalokohteet.

Kustakin esitellystä kohteesta tarjolla on tyypillisesti kuvia, yksityiskohtaiset tiedot varustelutasosta ja asunnon koosta, vuokrauksen hinta per viikko, etäisyys eri kohteisiin, sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Asunnon Vuokraus Espanja - Vuokraus Opas