Asunnon Vuokraus Helsinki

Katsaus kattavimpiin asunnon vuokraus Helsinki palveluihin, kuten Oikotie, Vuokraovi, OPKK, sekä Nettiasunto.

Oikotie

asunnot.oikotie.fi

Oikotie on pörssinoteeratun Sanoma ryhmän asuntoilmoituksia tarjoama nettipalvelu, joka kattaa erinomaisesti koko Suomen, erityisesti Helsingin vuokra-kohteet.

Tarjolla olevia Helsingin vuokrakohteita voi etsiä useammalla tavalla, joihin kuuluvat haku tietokannassa osoitteen perusteella, karttahaku, tai etsiminen vain tiettyjen välittäjien kautta tarjolla olevia kohteita.

Kun viimeksi tutustuin palvelun laajuuteen, tarjolla oli kaikkiaan 646 vuokrakohdetta Helsingissä, joista voi muutamalla klikkauksella suodattaa esiin mm. vain tietyn kaupunginosan, maksimi/minimi vuokratason, huonekoot, talotyypin, kuin myös kohteet esittelyajankohdan perusteella.

Vuokraovi

www.vuokraovi.com

Vuokraovi on kotimaisen mediatalo Alma Median tuottama nettipalvelu, jossa vuokrantarjoajat voivat esitellä kohteitaan suoraan potentiaalisille vuokralaisille, myös Helsingin alueella.

Viimeksi tietokannan laajuutta testatessani Vuokraovesta löytyi koko maan alueelta 8308 vuokrakohdetta, joista 615 oli Helsingissä, mukana kerrostalo asuntoja, rivitaloja, sekä omakotitalo vuokrakohteita.

Tiedot voi yhdellä klikkauksella järjestää mm. halvimman vuokran mukaan, lähimmän esittelyajankohdan mukaan, tai asuntotyypin perusteella.

OPKK

www.opkk.fi

OPKK on Osuuspankkiryhmän tarjoama kiinteistönvälitys, joka toimii koko maan alueella, myös Helsingissä.

Netin kautta selattavissa olevat vuokrakohteet Helsingissä, joita oli kaikkiaan 8 kun viimeksi asian tarkistin, esitellään sivuilla kuvilla, yksityiskohtaisilla tiedoilla itse kiinteistöstä ja sen sijainnista, että kohdetta hoitavan kiinteistövälittäjän tietojen suhteen.

Nettiasunto

www.nettiasunto.com

Nettiasunto on palveluna sekä asuntojen myyntiä että vuokrausta tarjoava sivusto, jonka tietokannasta löytyi 9 eri kohdetta viimetarkistuksen yhteydessä.

Kustakin asunnosta nähtävänä on kuvia, yksityiskohtaiset tiedot vuokrakohteesta ja varustelutasosta, ja kohteita voidaan myös tarkastella kartalla, jolloin nähtävissä ovat mm. etäisyydet keskeisiin kohteisiin Helsingissä.

Asunnon Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas