Asunnon Vuokraus Tampere

Asunnon vuokraus Tampere kohteita ja tietoa niistä tarjoavat muun muassa Oikotie (Sanoma Group), Vuokraovi (Alma Media), Vuokramaailma, sekä Tampereen Vuokra-asunnot Oy.

Oikotie (Sanoma Group)

asunnot.oikotie.fi

Oikotie on Sanoma Group ryhmän vuokra-asuntoihin ja myytäviin asuntoihin erikoistunut palvelu, joka kattaa erittäin hyvin myös Tampereen vuokrakohteet.

Palvelussa oli kaikkiaan 3422 vuokrakohdetta kun asian viimeksi tarkistin, joista 144, mukana kerrostalokohteita, rivitaloja, sekä omakotitaloja, oli tarjolla Tampereen alueella.

Tampereen kohteiden hakuluettelosta voi suodattaa esiin juuri haluamansa kohteen muun muassa kaupunginosan/kadun perusteella, vuokrahinnan mukaan, pinta-alan kautta, kuin myös talotyypin ja huoneiden lukumäärän avulla.

Vuokraovi (Alma Media)

www.vuokraovi.com

Alma Media, suuri kotimainen mediatalo, on mukana asuntovuokraus palveluissa Vuokraovi nimisellä nettisivustolla, jonka kokonaistietokannasta löytyi 4081 kohdetta koko maan alueella, joista 250 oli Tampereelta.

Kustakin vuokrakohteesta voi nähdä palvelun kautta kuvia, yksityiskohtaiset tiedot kiinteistöstä, taloyhtiöstä, kuin myös sijainnin kartalla.

Vuokraoven kautta voi ottaa myös suoraan yhteyttä vuokranantajaan / välittäjään nettilomakkeen muodossa.

Vuokramaailma

www.vuokramaailma.com

15 vuotta toiminnassa ollut Vuokramaailma on vuokra-asuntojen välittämiseen erikoistunut yritys, joka toimii Tampereen lisäksi myös Turussa, Oulussa ja Helsingissä.

Kun viimeksi tarkistin Vuokramaailman esittelemät kohteet Tampereella firman nettisivuston kautta, tarjolla oli tiedot kaikkiaan 12:sta eri kohteesta eri puolilla kaupunkia.

Nähtävillä kohteista on perustiedot, kuvia, vuokraehtojen yksityiskohtia, sekä kuvaus lähialueelta löytyvistä palveluista.

Tampereen Vuokra-asunnot Oy

www.tampereenvuokra-asunnot.fi

Tampereen Vuokra-asunnot Oy vuokraa ja toimii isännöintifirmana kaikkiaan noin 3000:lle asunnolle eri puolilla Tampereen kaupunkia.

Kohteet löytyvät yrityksen nettisivuston mukaan kaupunginosista Tampereen keskusta, Hatanpää, Härmälä, Järvensivu, Kaleva, Kissanmaa, Linnainmaa, Nekala, Pappila, Puu-Tammela, Rantaperkiö, Tesoma, ja Viinikka.

Asunnon Vuokraus Tampere - Vuokraus Opas