Asunnon Vuokraus Turku

Asunnon vuokraus Turku kohteita esitteleviin palveluihin kuuluvat muun muassa Vuokramaailma, Nettiasunto, Oikotie (Sanoma Group), sekä Vuokraovi (Alma Media).

Vuokramaailma

www.vuokramaailma.com

Vuokramaailma tarjoaa asuntojen välitystä Turun seudun (jossa asiakkaita on palvelemassa neljän välittäjän tiimi) lisäksi myös alueilla Tampere, Oulu, ja Helsinki.

Kun viimeksi tarkistin firman vuokra-asunto tietokannan (joka on selattavissa virallisen nettisivuston kautta) Turun suhteen, tarjolla oli tiedot kaikkiaan 10:stä eri kohteesta.

Kustakin vuokra-asunnosta on nähtävillä mm. perustiedot, kustannusrakenne (kuten vuokrahinta ja vesimaksu), sekä tiedot asunnon kunnosta ja muuta tietoa, usein esimerkiksi lähialueen keskeisistä palveluista.

Nettiasunto

www.nettiasunto.com

Nettiasunto palvelu toimii täysin internetin avulla, ja tarjoaa tietoja koko maan alueen vuokrattavista asuntokohteista, mukaanlukien Varsinais-Suomen ja Turun vuokrapaikoista.

Tietokantaan kuului kokonaisuudessaan 2 kohdetta kun viimeksi asian tarkistin, joista kustakin vuokra-asunnosta on nähtävillä mm. kuvia, kohde kartalla, asunnon kunnon kuvaus, sekä hintatiedot.

Oikotie (Sanoma Group)

asunnot.oikotie.fi/vuokrapalvelu

Oikotie on Sanoma Group ryhmän tuottama vuokra-asunto palvelu, jonka tietokanta on yksi maan kattavimmista yhdessä kilpailevan Vuokraovi nettisivuston kanssa.

Turun kohteiden suhteen palvelusta löytyi tiedot kaikkiaan 361:stä kohteesta viime tarkistuksen yhteydestä, mukana muun muassa kerrostalo-asuntoja, rivitaloja, sekä omakotitaloja.

Kohdeluettelosta voi suodattaa muutamalla klikkauksella esiin halutun tarkan kohteen mm. suhteessa sijainnin, vuokrahinnan, pinta-alan, huonelukumäärän, talotyypin, sekä esittely ajankohdan suhteen.

Vuokraovi (Alma Media)

www.vuokraovi.com

Vuokraovi on suuren kotimaisen media yhtiön, Alma Median, tuottama palvelu, jonka tietokannasta löytyy kattavasti myös Turun seudun kohteet vuokra-asunnoille.

Kun viimeksi tarkastelin palvelun kattavuutta, siitä löytyi yli 4000 vuokra-asuntoa, joista 340 oli Turun seudun vuokrakohteita, mukana omakotitaloja, kerrostalo asuntoja, sekä rivitaloja.

Kustakin kohteesta on nähtävillä tyypillisesti kuvia, perustiedot, kustannustiedot, vuokra-asunnossa käytetyt materiaalit, keittiön/pesutilojen yksityiskohdat, sekä tiedot talonyhtiöstä.

Asunnon Vuokraus Turku - Vuokraus Opas