Asunnon Vuokraus Ulkomailta

Katsaus erilaisiin asunnon vuokraus ulkomailta vuokraustapoihin sekä väliaikaista lomailua että pidempää asumista silmälläpitäen.

Interhome

www.interhome.fi

Vähittäismyyntikeju Migrosin omistama Interhome on alkuperältään sveitsiläinen yhtiö, ja sillä on nykyisin 15 alueellista tytäryhtiötä, joista yksi on myös Suomessa, minkä takia firman sivusto on tarjolla myös suomeksi.

Firma, joka on ollut toiminnassa yli 45 vuotta, on panostanut toiminnassaan etenkin helppotoimiseen internetsivustoon ja sen kautta tehtävään varauspalveluun.

Interhomen loma-asunnoiksi tarkoitettu vuokrausvalikoima kattaa yli 32 000 loma-asuntoa 27 eri maassa ympäri maailman, mukana mm. merenrantahuviloita, kaupunkihuoneistoja, sekä alppimajoja.

Sublet.com

www.sublet.com

Sublet on englanninkielinen, ympäri maailman vuokra-asuntoja eri tarkoituksiin, mukaanlukien pidempiaikaiset oleskelut ja loma-asunnot, yleensä suoraan omistajilta kohteita tarjoava nettipalvelu.

Kun viimeksi tarkistin palvelun tietokannan laajuuden, siitä löytyi kaikkiaan 32 731 vuokrakohteen valikoima, niin kaupunkikohteisiin kuin vaikkapa aurinkolomillekin.

Kustakin vuokrattavasta kohteesta on yleensä esitelty kuvia, tiedot hintaan sisältyvistä ja sisältymättömistä menoista, sekä useimmiten vuokraavan omistajan tekemä kuvaus paikasta, sen sijainnista, ja kohokohdista.

Homeaway

www.homeaway.fi

Homeaway on loma-asuntojen vuokrausvälitykseen maailmanlaajuisesti erikoistunut nettipalvelu, joka on tarjolla myös suomenkielisenä versiona.

Firma ilmoittaa tietokantansa laajuudeksi yli 34 600 loma-asuntoa, mukana esimerkiksi huviloita, kerrostalo-asuntoja, sekä rivitaloja.

Kustakin tarjolla olevasta kohteesta on tyypillisesti esitetty kuvia, kuvaus hintaan sisältyvistä palveluista, kohteen sijainti suhteessa alueen nähtävyyksiin, perustiedot vuokra-asunnosta, sekä muuta keskeistä informaatiota mm. vuokramaksun suorittamisesta.

Asunnon Vuokraus Ulkomailla - Vuokraus Opas