Asuntoauto Vuokraus Helsinki

Asuntoauto vuokraus Helsinki on tarjolla esimerkiksi vuokraamoilta kuten GoodRent, Siivir Caravan, LaiskaLassi, sekä Suomen Matkailuautovuokraus.

GoodRent

www.goodrent.fi

GoodRent on myös jahtiveneitä vuokraava yritys, jonka kalusto matkailuautojen suhteen koostuu MAN Clou Liner 800 mallin ajoneuvosta, joka on vuokrattavissa Helsingistä.

Matkailuauto, joka on vuokrattavissa ympäri vuoden kuhunkin ajankohtaan soveltuvin varusteluin, sisältää makuupaikat 2 aikuisella + 2 lapselle.

Auto tarjoaa yksityiskohtina muun muassa 2 x ilmastoinnin, generaattorin, sähkömarkiisin, peruutuskameran, ison jääkaappi-pakastimen, mikron, satelliittiantennin, aurinkopaneelin, Alde-nestekeskuslämmityksen, lattialämmityksen, sekä nahkaverhoilun, ulkosuihkun, kuin myös posliini-WC:n 160 l säiliöllä.

Siivir Caravan

Heinäsalontie 8
06500 Porvoo
www.siivircaravan.fi

Siivir Caravan on vuodesta 2003 toiminnassa ollut, Porvoosta käsin toimiva matkailuautojen ja matkailuvaunujen vuokraamiseen erikoistunut yritys.

Firman automallisto koostuu mm. ajoneuvoista:

 • Fiat Ducato Sunlight A58
 • Fiat Dethleffs Sunlight T62
 • Fiat Dethleffs Advantage A 5881
 • Fiat Dethleffs Ducato 14T-2
 • Fiat Dethleffs Ducato 15T-Sunlight

Näiden lisäksi ajoneuvoihin voi vuokrata lisävarusteita tarpeen mukaan.

Endorent

www.endorent.fi

Endorent on Hyvinkäältä käsin toimiva matkailuautojen ja -vaunujen vuokrausta tarjoava firma.

Vuokraamon kalusto koostuu malleista:

 • Fiat Dethleffs A 5881 HG
 • Adria Coral Sport 573 DS

Yrityksen nettisivut tarjoavat yksityiskohtaiset tiedot kunkin mallin yksityiskohtaisista varusteluista sekä pohjapiirros että kuvia autojen sisätiloista.

LaiskaLassi

Laajavuorenkuja 12 D 41
01620 Vantaa
www.laiskalassi.fi

LaiskaLassi on vuokrannut matkailuautoja pääkaupunkiseudun alueella vuodesta 2000 saakka, ja firma on nykyään yksi maan suurimpia alallaan.

Yrityksen kalusto koostuu kaikkiaan yli 30 kpl matkailuautosta, joista löytyy mm. lemmikit sallittuja malleja.

Kalustoon kuuluvat esimerkiksi asuntoautot kuten Fiat Eura Mobil 500 MS, Fiat Sunlight T 62, sekä Ford Sunlight A68.

Suomen Matkailuautovuokraus

Heikkiläntie 4
00210 Helsinki
www.matkailuautovuokraus.fi

Suomen Matkailuautovuokraus tarjoaa asuntoauto vuokrausta Helsingissä ja Jyväskylässä automallistolla, joka koostuu Hymer Ford -matkailuautoista, joista löytyy myös lemmikkiystävällinen versio.

Autoihin ja kuviin niiden sisätiloista sekä yksityiskohtaiseen listaan varustelusta voi tutustua yrityksen virallisen nettisivuston kautta.

Touring Cars

Tiilenlyöjänkuja 6
01720 Vantaa
www.touringcars.eu

Touring Cars on yksi johtavista Pohjois-Euroopan alueella toimivista matkailuautojen vuokraamoista, jolla on alalta 25 vuoden kokemus, jolla on toimipisteitä Helsingin ohella myös Rovaniemellä, Tukholmassa, Oslossa, ja Reykjavikissa.

Vuokraamon mallisto on jaettu asuntoauton koon ja varustelutason mukaan 5:een eri autoluokkaan, josta löytyy kahden-viiden hengen autoja, mutta myös muutama kuuden hengen matkailuauto.

Firman Helsingin toimisto sijaitsee Vantaan puolella pääkaupunkiseutua, lähellä muun muassa Helsinki-Vantaan lentokenttää, ideaalisella sijainnilla alkavaa Suomen lomaa silmälläpitäen muualta Euroopasta tuleville.

Asuntoauto Vuokraus Helsinki - Solica

www.solica.eu

Solica on pohjoismainen matka-autovuokraamo, jonka toimipaikkoihin kuuluu myös Helsinki, neljän erillisen toimitus/palautus paikan voimin:

 • Helsinki-Vantaan Lentoasema
 • Viking Line Katajanokan terminaali
 • Silja Line Olympiaterminaali
 • Tallink Länsiterminaali
 • Päärautatieasema

Vuokrattavissa olevat asunto-autot on jaettu neljään eri luokkaan, joista löytyy erilaisia pohjaratkaisuja 4 hengen - 6 hengen kokoisia matka-autolomia varten.

Asuntoauto Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas