Asuntoauto Vuokraus Joensuu

Asuntoauto vuokraus Joensuu on tarjolla esimerkiksi vuokraamoilta kuten Korparent, Carelia Caravan, sekä Automaalaus ja kuljetus Martiskainen.

Korparent

www.korparent.fi

Korparent on Joensuussa sijaitseva matkailuautojen vuokraukseen erikoistunut firma, joka toimittaa asiakkaan tilauksesta vuokrakaluston myös lähtöpaikkoihin ympäri Suomen.

Autona vuokraamo käyttää maksimissaan 5 aikuisen ja yhden lapsen käyttöön (istuin- ja vuodepaikat) tarkoitettua Fiat Ducato Niesmann+Bischoff Arto 69 G matkailuautoa.

Auton ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi ohjaamonilmastointi, webasto, vesikeskuslämmitys, peruutuskamera, navigointilaite, sekä LCD -televisio + digiboksi ja CD/Radio -soitin MP3.

Carelia Caravan

Laitakummuntie 2
80330 Joensuu (Reijola)
www.careliacaravan.fi

Carelia Caravan on vuoden ympäri matkailuautoja ja matkailuvaunuja vuokraava yritys, jonka kalustona tarjolla on asuntoautojen suhteen Ford Sunlight A 69.

Auto on mitoitettu (makuupaikat) kaikkiaan 7 henkilölle, ja sen tiloista löytyvät astiasto, myös ruuanlaittoon (kattilat ym.), kahvinkeitin, mikro, jääkaappi, ohjaamon ilmastointi, CD-soitin, ja WC (kemiallinen).

Lisävarusteina vuokraamolta on saatavissa erillistä korvausta vastaan vuokralle myös Digi TV, petivaatteet, sekä navigaattori.

Automaalaus ja Kuljetus Martiskainen

Pajatie 4
82900 Ilomantsi
www.martiskainenky.fi

Martiskainen on automaalaukseen ja matkailuautovuokraukseen erikoistunut firma, joka toimii Ilomantsista käsin.

Yrityksen matkailuauto kalustona on neljälle hengelle mitoitettu Fiat Dethleffs Advantage, jonka varusteluun kuuluvat mm. polkupyöräteline (4:lle pyörälle), ruokailuvälineet, keittiövälineet, pihakalusteet, grilli, markiisi, TV ja DVD-soitin.

P & A Roininen

www.paroininen.fi

P& A Roininen tarjoaa edullista Fiat Dethleffs asuntoauton vuokrausta Joensuussa sijaitsevalta toimipisteeltään.

Vuokra-auton yksityiskohtiin voi tutustua kuvien kautta firman virallisen nettisivuston avulla.

Asuntoauto Vuokraus Joensuu - Vuokraus Opas