Asuntoauto Vuokraus Kuopio

Asuntoauto vuokraus Kuopio yrityksiin kuuluvat muun muassa Kuopion Retkiauto, Tatemko, kuin myös Suomen Matkailuautovuokraus.

Kuopion Retkiauto

Niiralankatu 23 B 50
70600 Kuopio
www.retkiauto.fi

Kuopion Retkiauto kuuluu maan suurimpiin matkailuautoja vuokraaviin yrityksiin, jonka vuokrauskalustosta löytyy kaikkiaan 24 eri ajoneuvon valikoima.

Vuokrattavissa olevat tilavat matkailuautot ovat saksalaismerkkisiä Bürstner tai Dethleffs ajoneuvoja, joiden varusteisiin kuuluvat muun muassa keittiö, jääkaappi, liesi, suihku, WC, sekä keskuslämmitys.

Autot, joita löytyy tilat parhaimmillaan kuudelle hengelle, ovat moottoreiltaan 130-140 hevosvoimaa tarjoavia ja toisaalta turbodieselmoottoreina käytössä edullisia, pienikulutuksisia.

Tatemko

Takojantie 8
70900 Toivala
www.tatemko.com/matkailuauto/fiat.htm

Tatemko on teollinen monialayritys, jonka valikoimista löytyy myös vuokrattavissa oleva matkailuauto, merkkiä Fiat Adria.

Auto, joka on suunniteltu kuuden henkilön käyttöön, tarjoaa suihkutilat, 85 litraisen jääkaapin, vesikeskus/lattia lämmityksen, 3-liekkisen lieden, sekä polkupyörätelineet kolmelle pyörälle.

Suomen Matkailuautovuokraus

www.matkailuautovuokraus.fi

Suomen Matkailuautovuokraus on Helsingissä, Jyväskylässä, sekä Kuopiossa toimiva asuntoautovuokraamo, jonka Jyväskylän toimipisteestä vuokrattavissa oleva auto on mallia Hymer Ford.

Auton, joka on suunniteltu kaikkiaan kuuden henkilön käyttöön (max. neljä aikuista sekä 2 lasta) varusteluun kuuluvat esimerkiksi 120 litrainen jääkaappi, 3-liekkinen liesi, kylpyhuone & suihkukaappi, sekä radio ja CD-soitin.

Asuntoauto Vuokraus Kuopio - Vuokraus Opas