Asuntoauto Vuokraus Oulu

Asuntoauto vuokraus Oulu vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi North Caravan, Kuljetus Kassinen, ja Oulun Autot.

North Caravan

Hotintie 18
90630 Oulu
www.northcaravan.com

North - Caravan on oululainen matkailuautojen sekä lumikelkkojen vuokraukseen erikoistunut firma, jonka vuokrakalusto koostuu Fiat 2,3 JTD Ducato mallisesta asuntoautosta.

Vuokrattavissa oleva asuntoauto on suunniteltu neljälle henkilölle, ja sen varustelutasoon kuuluvat muun muassa Pilot- istuimet, vesikeskuslämmitys, lattialämmitys (sähköllä), iso 103 litran jääkaappi, suihku & WC, sekä CD-radio.

Kuljetus Kassinen

www.kuljetuskassinen.fi

Kuljetus Kassinen on kuljetusliike, jonka toimintaan kuuluu keskeisesti myös asuntoautojen vuokraus Oulun seudulla, Kempeleellä olevalta toimipaikalta.

Yrityksen vuokrakalustoon kuuluu kaikkiaan kolme asuntoautoa, joista kaksi on 6 henkilön ja yksi 4 henkilön käyttöön rekisteröityjä, mallillaan Fiat Adria Coral Sport, Ford Hobby Siesta, sekä Renault Adria Izola.

Näistä esimerkiksi kuudelle hengelle tarkoitettu Ford Hobby Siesta tarjoaa varustelutasona ohjaamon ilmastoinnin, markiisin, jääkaapin, ja keittiövarusteet (mm. astiat, haarukat, veitset, lusikat, ja kattilat & paistinpannut).

Oulun Autot

Pikkukiventie 5
90620 Oulu
www.oulunautot.com

Oulun Autot on vuodesta 2008 matkailuautojen vuokraukseen erikoistunut yritys, jonka autovalikoima asuntoautojen suhteen koostuu 5 monipuolisesta ja huolletusta matkailuautosta.

Firman vuokrauskalustoon on kuulunut muun muassa Fiat Solifer 6700, Fiat Ducato Granduca, sekä Fiat Ducato LMC mallit, joiden ohella myös myynnissä olevat firman asuntoautot on mahdollista vuokrata lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa erillisestä sopimuksesta.

Asuntoauto Vuokraus Oulu - Vuokraus Opas