Asuntoauto Vuokraus Seinäjoki

Asuntoauto vuokraus Seinäjoki vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Rentmill sekä Asuntoautovuokraus Marika Lehtinen.

Rentmill

Palkkikankaantie 10
63900 Myllymäki
www.rentmill.fi

Rentmill on Myllymäeltä käsin toimiva, asuntoautojen vuokraamiseen erikoistunut yritys, jonka toimialue kattaa myös Seinäjoen sekä Vaasan, Ähtärin, Jyväskylän, sekä Tampereen.

Firman vuokrakalusto koostuu Miller Winnipeg nimisestä matkailuautosta, joka on rekisteröity kaikkiaan kuudelle henkilölle (autosta löytyy viisi vuodepaikkaa).

Auton varustelutasoon kuuluu muun muassa WC / suihku, jääkaappi, CD / DVD soitin, LCD TV, sekä talvivarusteluina Truma C6002 lämmitys ja lohkolämmitin ja kesäkautta varten Dometic B1600 ilmastointi ja markiisi.

Asuntoautovuokraus Marika Lehtinen

www.matkailuautorenting.com

Asuntoautovuokraus Marika Lehtinen on pääosin Tampereella toimiva matkaautovuokraamo, jolla on myös toimintaa Seinäjoella yhden vuokra-auton voimin.

Seinäjoella tarjolla oleva vuokra-auto on mallia Ford Chausson Flash 03, rekisteröity kuudelle hengelle, jonka varustelutasoon kuuluvat esimerkiksi vakionopeuden säädin, Webasto, radio ja CD-soitin, ohjaamon ilmastointi, markiisi, sekä polkupyörä teline.

Muihin keskeisiin varusteluihin sisältyvät myös 3-levyinen kaasuliesi, jääkaapi/pakastelokero, mikroaaltouuni, vedenkeitin, TV/DVD, ja suihku / WC.

Asuntoauto Vuokraus Seinäjoki - Vuokraus Opas