Asuntoauto Vuokraus Vaasa

Asuntoauto vuokraus Vaasa on tarjolla muun muassa vuokraamoilta kuten Rentmill, Asuntoautovuokraamo Jani Haavisto, sekä West Coast Trading.

Rentmill

Palkkikankaantie 10
63900 Myllymäki
www.rentmill.fi

Rentmill on Myllymäeltä käsin toimiva autovuokraamo, jonka toimialueisiin kuuluvat myös Vaasa, Seinäjoki, Ähtäri, Jyväskylä, sekä Tampere, joihin auton luovutuksen/palautuksen voi tilata.

Autokalustona firmalla on tarjolla Miller Winnipeg tyyppinen matkailuauto, joka perustuu Fiat Ducato 2,3 Multijet 130 autoon, ja se on rekisteröity kuudelle hengelle (vuodepaikat löytyvät tosin vain viidelle).

Auton perusvarustelutasoon kuuluvat mm. WC / suihku, jääkaappi (toimii sähköllä tai kaasulla), CD/DVD soitin, LCD TV, sekä talvisin Truma C6002 lämmitys ja kesäperiodeille Dometic B1600 ilmastointi.

Asuntoautovuokraamo Jani Haavisto

Dammvägen 58
65450 Sulva
netikka.net/autovuokraamojanihaavisto/

Vaasan seudulla matkailuautojen ja pakettiautojen vuokraamiseen erikoistunut Asuntoautovuokraamo Jani Haavisto on ollut toiminnassa yli 10 vuoden ajan.

Molemmilla kotimaisilla kielillä palvelua tarjoava firma vuokraa kalustona hinnoiltaan edullisia, kuuden makuupaikan asuntoautoja,.

Autojen yksityiskohdat ovat nähtävillä kuvien avulla yrityksen virallisen nettisivuston kautta.

West Coast Trading

Karperöntie 253
65630 Karperö
www.westcoasttrading.fi

West Coast Trading on vaasalainen matkailuauto-vuokraamo, jonka kalusto koostuu Ford-alustalle rakennetusta, tilavasta LMC Breezer A 664 G asuntoautosta.

6 hengelle rekisteröity ja kuuden hengen makuutilat tarjoava auto tarjoaa perusvarusteluina esimerkiksi ilmastoinnin ohjaamotilassa, kylmän/lämpimän veden, 3-liekkisen lieden, jääkaapin, suihkun, pesualtaan, kasetti- WC:n, parivuoteet & kerrossängyn, kuin myös Ford stereot ja keskuslämmityksen.

Asuntoauto Vuokraus Vaasa - Vuokraus Opas