Asuntoauton Vuokraus Turku

Asuntoauton vuokraus Turku on tarjolla muun muassa vuokraamoilta kuten Solica, V-S Autopalvelu, LeeRent, Turun RA-Vuokraus, sekä Matkailuautovuokraus Osmo Airaksinen.

Solica

www.solica.eu

Solica on pohjoismainen matkailuautoja vuokraava ja myyvä yritys, jonka toiminta Suomessa kattaa myös Turun seudun.

Firmalta vuokratut asuntoautot ovat haettavissa/luovutettavissa neljästä eri pisteestä eri puolilta kaupunkia: Turun lentoasema, Viking Line terminaali (matkustajasatama), Silja Line terminaali (matkustajasatama), sekä kaupungin päärautatieasema.

Vuokrattavissa oleva kalusto kattaa alkovimalliset ja puoli-integroidut (matalaprofiiliset) matkailuautot, jotka on jaettu neljään eri kategoriaan koon ja pohjaratkaisujen suhteen.

V-S Autopalvelu

Harakuja 2
21260 Raisio
www.vuokrataan.eu

Raisiosta käsin (jossa vuokrakalusto sijaitsee) toimiva V-S Autopalvelu, jonka kalusto koostuu Ford Dethleffs Sunlight asuntoautosta.

Matkailuauton perusvarusteluun kuuluvat esimerkiksi CD soitin + radio, ohjaamon ilmastointi, 19" DIGI TV, DVD-soitin, markiisi, jääkaappi, tiskiallas ja 3-liekkinen liesi, kylmä- ja lämminvesi, astiasto ja ruokailuvälineet kuudelle, kuin myös kattilat sekä paistinpannut.

LeeRent

Käsityöläiskatu 16 A (Rauhankadun kulmassa)
20100 Turku
www.leerent.fi

Leerent on Käsityöläisenkadulta käsin toimiva (jolla on toinen autojen luovutuspiste osoitteessa Nuppulantie 26) autonvuokraamo, jonka autovalikoima kattaa matkailuautojen lisäksi myös mm. henkilöautot, pikkubussit, sekä pakettiautot.

Asuntoautojen suhteen vuokraukseen tarjolla oleva malli on neljälle henkilölle rekisteröity Volkswagen T5 Karmann / Solifer 128 kW / 174 hv, jonka perusvarusteluun kuuluvat astiat ja petivaatteet 4:lle, ilmastointi, ja markiisi.

Turun RA-Vuokraus

Puistomäenkatu 57
20810 Turku
www.ra-vuokraus.com

Turun RA-Vuokraus on Puistomäenkadulta toimiva autovuokraamo, jonka valikoima autoja sisältää asuntoautojen ohella myös pakettiautoja, minibusseja, sekä henkilöautoja.

Matkailuautojen suhteen firman mallisto koostuu kahdesta eri tyyppisestä ajoneuvosta, Challeger Genesis 43 ja Chausson Flash 07, jotka molemmat ovat rekisteröityjä kuudelle henkilölle.

Näistä esimerkiksi Challeger Genesis 43 asuntoauton varusteluun sisältyy kuuden henkilön nukkumapaikat, ilmastointi, Webasto, markiisi, jääkaappi, ja WC & suihku.

Matkailuautovuokraus Osmo Airaksinen

Peltokuja 3
Lieto, Ilmarinen
www.vuokrataan.fi

Matkailuautovuokraus Osmo Airaksinen, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1989, tarjoaa matkailuauto-vuokrausta autollaan, joka on tyyppiä Fiat Ducato Sharky L2.

Auton, joka on rekisteröity kuuden henkilön käyttöön, varusteluun kuuluvat esimerkiksi diesel-lämmitin Webasto, asuintilassa lattialämmitin, ilmastointi, kasetti-WC, suihku, CD-soitin, digi-TV, jääkaappi, sekä kaasutoiminen hella.

Asuntoauton Vuokraus Turku - Vuokraus Opas