Autoliike Järvenpää

Autoliike Järvenpää toimijoita ovat mm. Mäkelän Autotalot, Järvenpään Autokulma, ja Järvenpään Auto-Arita.

Delta-Auto Järvenpää
Alhotie 12
04430 Järvenpää
delta-auto.fi

Delta Auto on maan suurin autokaupan ketju toimipisteiden lukumäärällä, noin 40, mitattuna, ja tarjoaa Järvenpäässä uudet Fiat, Kia, ja Lada autot, käytetyt autot vaihtoautovalikoimasta, autohuolto palvelut, ja varaosat sekä tarvikkeet.

Järvenpään Auto-Arita
Alhotie 8
04430 Järvenpää
www.autoarita.fi

Auto-Arita toimii Järvenpään ohella myös Helsingissä, ja tarjoaa Järvenpään toimipisteeltä uudet Toyota autot, käytettyjen autojen valikoiman vaihtoautoista, autohuollot, varaosat, ja Toyota Rent autonvuokraus palvelut.

Järvenpään Autokulma
Mikontie 6
04430 Järvenpää
www.autokulma.fi

Autokulma, joka on toiminut vuodesta 1997 osana Järvenpään autokauppaa, on erikoistunut kaupankäyntiin käytettyillä autoilla ja moottoripyörillä.

Mäkelän Auto
Salpatie 1-3
04410 Järvenpää
www.makelan.fi

Mäkelän Auto konserni toimii Järvenpäässä kahdessa autoja kauppaavassa toimipisteessä, Mäkelän Kone Kielokadulla ja Mäkelän Auto Salpatiellä.

Näistä Mäkelän Auto Salpatiellä tarjoaa uudet autot (Saab, Opel, Chevrolet, Skoda, ja Citroën), vaihtoautot, sekä autokaupan oheispalvelut.

Mäkelän Kone
Kielokatu 1
04430 Järvenpää
www.makelan.fi

Mäkelän Kone Kielokadulla tarjoaa uudet autot merkeille Nissan, Chrysler, Jeep, Dodge, Peugeot, Mitsubishi, ja Ford, käytetyt autot vaihtoautovalikoimasta, ja autokaupan oheispalvelut.