Autoliike Keminmaa

Autoliike Keminmaa yrityksiin kuuluvat Pörhön Autoliike, Lapin Autokeskus, ja Autoliike Pyyra.

Autoliike Pyyra
Teollisuuskylänraitti 3
94450 Keminmaa
www.pyyra.com

Autoliike Pyyra, joka on toiminut Keminmaan autokaupassa mukana yli 30 vuoden ajan, on erikoistunut kaupankäyntiin käytetyillä henkilö- ja matkailu-autoilla, ja palveluihin kuuluvat autojen ostot, myynnit, ja vaihdot, sekä autorahoituksen palvelut.

Delta-Auto
Kauppakuja
94450 Keminmaa
www.delta-auto.fi

Delta Auto on maan suurin autokaupan ketju, joka toimii noin 40 toimipisteen voimin, ja tarjoaa Keminmaalla uudet autot (Chevrolet, Fiat, Kia, Lada, Opel, ja Saab), käytetyt autot vaihtoautovalikoimasta, ja autohuolto palvelut sekä varaosamyynnin.

Keminmaan Auto
Teollisuuskylänraitti 13
94450 Keminmaa
www.keminmaanauto.com

Keminmaan Auto on käytettyjen autojen ja moottoripyörien kauppaan erikoistunut autoliike.

Keminmaan Autotalo
Teollisuusalue
94450 Keminmaa
www.keminmaanautotalo.com

Keminmaan Autotalo on käytettyjen autojen kaupankäyntiin keskittynyt autokauppa, joka tarjoaa myös pakettiautojen ja matkailuautojen vuokrauspalveluja.

Lapin Autokeskus
Valiontie 4
94450 Keminmaa
www.lapinautokeskus.fi

Lapin Autokeskus tarjoaa toimipaikaltaan uudet autot merkeille Subaru, Citroen, ja Mitsubishi, kuin myös vaihtoautovalikoiman.

Niemelän Auto
Teollisuuskylänraitti 10
94450 Keminmaa
www.niemelanauto.fi

Niemelän Autolla on toimintaa Keminmaan lisäksi myös Rovaniemellä, ja Keminmaalla yritys tarjoaa uudet Mercedes-Benz autot, käytettyjä autoja vaihtoautovalikoimasta, ja varaosamyynnin palvelut.

Pörhön Autoliike Kauppakuja
Kauppakuja 6
94450 Keminmaa
www.porho.fi

Pörhön Autoliikkeellä on kaksi toimipistettä Keminmaalla, ja toimintaa Keminmaan ohella myös kohteissa Oulu, Raahe, Tornio, Rovaniemi, Kuusamo, Kajaani, Kokkola, ja Pietarsaari.

Keminmaan Kauppakujan toimipiste tarjoaa uudet autot merkeille Audi ja Volkswagen, käytetyt vaihtoautot, varaosamyynin ja autohuolto toiminnan palvelut.

Pörhön Autoliike Teollisuuskylänraitti
Teollisuuskylänraitti 21
94450 Keminmaa
www.porho.fi

Pörhön Autoliikkeen Teollisuuskylänraitin autokauppa tarjoaa palveluina uudet autot (Chrysler, Dodge, Jeep, Nissan, Peugeot, ja Seat), käytetyt autot vaihtoautovalikoimasta, auto huolto palvelut, varaosa myynnit, ja korikorjaamo-palvelut.

Tojo-Auto Keminmaa / Auto Aho Oy
Teollisuuskylänraitti 1
94450 Keminmaa
www.tojoauto.fi

Tojo-auto, joka toimii alueilla Keminmaa, Rovaniemi, ja Sodankylä, tarjoaa palveluina Keminmaalla uusien Toyota autojen myynnin, vaihtoautovalikoiman, varaosamyynti palvelut, autohuollot, ja Toyota-rent autonvuokraukset.