Autoliike Varkaus

Autoliike Varkaus yrityksiin kuuluvat muun muassa Fincars Import ja Autopalvelu Tiainen.

Autopalvelu Tiainen
Relanderinkatu 73
78210 Varkaus
autopalvelutiainen.fi

Autopalvelu Tiainen on käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut autoliike. Firman palveluihin kuuluu myös henkilöautojen, bussien, pakettiautojen, peräkärryjen ja autotrailereiden vuokraus.

Autotalo Laakkonen
Harjulantie 6
78850 Varkaus
www.laakkonen.fi

Autotalo Laakkonen on valtakunnallinen autokaupan ketju, ja tarjoaa Varkaudessa uudet Volkswagen autot, autohuolto palvelut, ja varaosat sekä autotarvikkeet.

CC-Auto
Käsityökatu 45
78210 Varkaus
www.cc-auto.fi

CC-Auto tarjoaa käytetyt autot vaihtoautovalikoimasta, ja sen palveluihin kuuluvat myös autojen leasingpalvelut, vuokrauspalvelut, ja korjaamopalvelut.

Fincars Import
Varkaus
www.fincars.fi

Fincars Import tarjoaa autokaupan palveluina moottoriajoneuvojen tuontipalvelut, erilaiset tuontiauton hankintamatkat, autoverotus- ja rekisteröintipalvelut, ja myös moottoriajoneuvojen varaosat ja tarvikkeet.

Länsiväylän Automarkkinointi
Ryytimaankatu 1
78850 Varkaus
www.lvam.net

Länsiväylän Automarkkinointi tarjoaa toimipisteeltään uudet Hyundai, Suzuki, ja Isuzu autot, käytetyt vaihtoautot, ja autokaupan oheispalvelut, kuten autorahoituksen.

Varkauden Kone
Kampikuja 3
78200 Varkaus
www.varkaudenkone.fi

Varkauden Kone, jolla on toimipiste myös Pieksämäellä, tarjoaa uudet Nissan ja Skoda autot, käytetyt autot vaihtoautovalikoimasta, sekä autohuolto palvelut, ja varaosat.