Autoliikkeet Iisalmi

Autoliikkeet Iisalmi valikoimaan kuuluu esimerkiksi Autoliike Kärkimerkit, Autosompa, ja Starstyle.

Autoliike Kärkimerkit
Kilpivirrantie 1
74120 Iisalmi
www.karkimerkit.fi

Kärkimerkit, joka toimii myös Savonlinnassa, tarjoaa Iisalmen toimipisteeltään uudet Citroën-autot, mukaanlukien henkilö- ja pakettiautot, kuin myös käytetyt autot vaihtoauto valikoimasta.

Autosompa
Kivirannantie 9
74101 Iisalmi
www.autosompa.fi

Autosompa on autokaupan ketju, jolla on toimintaa Iisalmen ohella myös paikkakunnilla Kouvola, Kuopio, Mikkeli, ja Ylivieska.

Iisalmen toimipaikka tarjoaa uudet autot merkeiltä Isuzu, Nissan, Hyundai, Subaru, ja Suzuki, käytetyt vaihtoautot, sekä autohuolto ja varaosamyynnin palvelut.

Autotalo Laakkonen
Marjahaankierto 9
74130 Iisalmi
www.laakkonen.fi

Autotalo Laakkonen on valtakunnallinen autoketju, jonka Iisalmen autoliike tarjoaa uudet autot (Volkswagen, Mazda, Peugeot, ja Skoda), käytettyjen vaihtoautojen valikoiman, ja huollon palvelut, ja varaosamyynnin.

Avain Vaunu
Tiirankatu 2
74120 Iisalmi
www.avainvaunu.fi

Avainvaunu toimii paikkakunnilla Iisalmi, Kuopio, Joensuu, ja Varkaus, ja tarjoaa Iisalmessa uudet autot merkeiltä Volvo, Renault, ja BMW, käytetyt autot vaihtoautovalikoimasta, autohuolto palvelut, ja varaosat.

Delta Auto
Kivirannantie 7
74130 Iisalmi
www.delta-auto.fi

Delta Auto, joka on toimipisteiden lukumäärällä mitattuna Suomen suurin autoliikeketju, tarjoaa Iisalmen autoliike toimipisteeltä uudet autot merkeille Chevrolet, Fiat, Ford, Kia, Lada, ja Opel, käytetyt vaihtoautot, varaosien myyntipalvelut, ja huollot.

Oivanpoika
Kivirannantie 4
Iisalmi (Kiviranta)
www.oivanpoika.fi

Oivanpoika on käytettyjen autojen autokauppaan erikoistunut autoliike.

O.K. Auto
Kivirannantie 6
74130 Iisalmi
www.okauto.fi

O.K. Auto on autokaupan ketju, jolla on toimipaikkoja Iisalmen ohella myös kohteissa Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Kouvola, ja Äänekoski.

Iisalmessa palveluvalikoima koostuu uusien Toyota autojen myynnistä, vaihtoautovalikoimasta, Toyota Rent autonvuokrauksesta, autohuolto palveluista, ja varaosamyynnistä.

Starstyle
Rovastinkatu 4
74120 Iisalmi
www.starstyle.fi

Starstyle on erikoistunut tuomaan käytettyjä autoja USA:sta, varsinkin osavaltioista Arizona, California, Colorado ja Texas.