Autoliikkeet Imatra

Autoliikkeet Imatra yrityksiä ovat muun muassa Auto-Suni ja Auto-Vuoksi.

Auto-Eekoo
Tuomaankatu 8
Imatra
autoeekoo.net

Auto-Eekoo on Lappeenrannassa ja Imatralla toimiva autokaupan ketju, joka Imatralla tarjoaa uudet autot merkeille Saab, Nissan ja Peugeot, käytetyt autot vaihtoautovalikoimasta, autohuolto palvelut, ja varaosat ja tarvikkeet.

Auto-Hatakka
Tuomaankatu 6
55100 Imatra
www.autohatakka.fi

Auto-Hatakka toimii sekä Lappeenrannassa ja Imatralla, tarjoten Imatran toimipisteeltä uudet Toyota autot, vaihtoautovalikoiman, autohuollot ja varaosat, sekä Toyota Rent autovuokraus palvelut.

Auto-Kilta
Anssinkatu 5
55100 Imatra
www.auto-kilta.fi

Auto-Kilta autokauppa ketju toimii alueilla Lappeenranta, Imatra, Mikkeli, ja Savonlinna.

Imatran toimipiste tarjoaa uudet Volvo, Renault, BMW, ja Ford autot, sekä käytetyt vaihtoautot, huolto- ja varaosamyynnin palvelut.

Auto-Suni
Anssinkatu 18-20
55100 Imatra
www.auto-suni.fi

Auto-Suni autokauppaketju toimii Imatran lisäksi myös alueilla Kouvola, Kotka, ja Lappeenranta, ja tarjoaa Imatran toimipisteeltä uudet autot (Skoda, Opel, Mitsubishi, Mercedes-Benz, Chrysler, Honda, ja Citroen, käytettyjä autoja vaihtoautovalikoimasta, ja autohuollot, sekä varaosa- ja autotarvikemyynnit.

Delta-Auto
Anssinkatu 8
55100 Imatra
www.delta-auto.fi

Delta Auto on toimipisteiden lukumäärällä mitattuna maan suurin autokaupan ketju, ja tarjoaa Imatralla uudet autot merkeille Fiat, Kia, ja Lada, käytetyt vaihtoautot, autohuollon palvelut, ja varaosamyynnit.

Niskan Auto
Vuoksenniskantie 111
55800 Imatra
www.niskanauto.fi

Niskan Auto Niskan on Volkswagen-autotalo Imatralla, jonka palvelut koostuvat uusien Volkswagen autojen kaupasta, vaihtoautojen valikoimasta, sekä huolto- ja varaosapalveluista.