Autoliikkeet Porvoo

Autoliikkeet Porvoo yrityksiä ovat muun muassa Delta-Auto, Auto-Open, ja Porvoon Autokeskus.

Auto-Open
Yrittäjänkatu 1
06151 Porvoo
www.auto-open.fi

Auto-Open, joka on ollut mukana Porvoon autokaupassa yli 40 vuoden ajan, toimii kahden toimipisteen voimin kaupungissa. Yrittäjänkadun toimipiste tarjoaa uudet Opel ja Chevrolet autot, käytettyjä autoja vaihtoautovalikoimasta, ja autohuolto palvelut.

Auto-Open
Näsintie 25
06100 Porvoo
www.auto-open.fi

Auto-Open autoliikkeen toinen toimipiste Näsintiellä tarjoaa uudet Chevrolet autot, uudet Microcar-mopoautot, ja vaihtoautovalikoiman.

Autoparatiisi
Itätuulentie 1
06150 Porvoo
www.autoparatiisi.fi

Autoparatiisi on erikoistunut käytetyt autot ja käytetyt karavaanarit autokauppaan oheispalveluineen.

Autosalpa
Ratsumestarinkatu 1
06100 Porvoo
www.autosalpa.fi

Autosalpa on autokaupan ketju, joka tarjoaa Porvoossa uudet autot merkeiltä Volvo, BMW, Renault, Mazda, ja Hyundai, käytetyt vaihtoautot, ja autohuollon palvelut, ja varaosamyynnin.

Muut alueet joilla autoliikeketju toimii ovat Kouvola, Kotka, Kerava, ja Lahti.

Autoliikkeet Porvoo - Autotalo Laakkonen
Ruiskumestarinkatu 4
06100 Porvoo
www.laakkonen.fi

Autotalo Laakkonen on yksi suurimmista valtakunnallisista autokaupan ketjuista, ja tarjoaa Porvoossa uudet Volkswagen autot, autohuollot, varaosamyynnin palvelut, ja korikorjaamon.

Delta-Auto
Veckjärventie 5
06150 Porvoo
www.delta-auto.fi

Delta Auto on toimipisteillä laskettuna Suomen suurin autokaupan ketju, ja tarjoaa Porvoossa uudet autot (Fiat, Kia, ja Mazda), käytetyt autot vaihtoautovalikoimasta, ja autohuollon ja varaosamyynnin palvelut.

Mega-Auto
Asentajantie 3
06150 Porvoo
www.mega-auto.fi

Mega-Auto on Lahdessa ja Porvoossa toimiva autokaupan liike, ja tarjoaa Porvoon toimipisteeltä uudet autot merkeille Mercedes-Benz, Mitsubishi, Citroën, Honda, Chrysler, Jeep, ja Dodge, tavara-autot, vaihtoautovalikoiman, autohuollot, varaosat ja tarvikkeet, ja korikorjaamon palvelut.

Osla-Auto
Asentajantie 7
06150 Porvoo
www.osla-auto.fi

Osla Auto tarjoaa Porvoossa uudet autot merkeille Peugeot, Ford, Suzuki, Hyundai, ja Isuzu, mukaanlukien merkkien tarjoamat henkilö- ja tavara-autot.

Lisäksi autotalon valikoimiin kuuluu vaihtoautot, ja tarjolla on myös autohuolto, varaosa, ja tarvikemyynnin palvelut.

Porvoon Autotarvike
Veckjärventie 1 A
06150 Porvoo
www.porvoonautotarvike.fi

Porvoon Autotarvike toimii Porvoon lisäksi myös Loviisassa, ja tarjoaa Porvoossa uudet Toyota henkilöautot ja pakettiautot, käytetyt vaihtoautot, autohuollon palvelut, ja varaosamyynnit.