Auton Vuokraus Espanja

Katsaus parhaisiin auton vuokraus Espanja firmoihin, mukaanlukien Europcar, Avis, Hertz, ja Sixt.

Espanja on Euroopan mittakaavassa kaikkiaan kolmanneksi suurin autonvuokraus markkina-alue Euromonitor tilastointifirman mukaan, mistä johtuen alueella on tarjolla erittäin tiheä ja hyvin kehittynyt autonvuokrausverkosto aina Barcelonasta Kanarian saarille asti.

Euroopan neljä suurinta firmaa autonvuokrausmarkkinoilla ovat Europcar (suurin), Avis (2.), Hertz (3.), ja Sixt (4.), ja kukin näistä yrityksistä onkin normaalisti varma ja luotettava valinta Espanjan alueella.

Hintavertailua varten kannattaa tehdä hakuja tarjolla olevilla autovuokraamoille esimerkiksi Kayak-palvelun kautta, jonka suomenkielinen sivusto löytyy osoitteesta www.fi.kayak.com/cars.

Europcar

www.europcar.fi

Europcarin vuokrauksia Espanjaan on mahdollista tehdä firman suomenkielisen nettisivuston kautta, jota ylläpitää Interrent, brändin suomalainen lisensioija.

Firman kalustoon Espanjassa kuuluvat esimerkiksi turisteille suunnatut autot, mukana mini-, kompakti-, perhe-, sekä farmarimallistot.

Espanjankieltä osaavat voivat tehdä luonnollisesti varauksen myös firman espanjalaisten sivujen kautta, osoitteessa europcar.es, josta löytyvät myös ajankohtaiset paikalliset vuokratarjoukset.

Avis

www.avis.fi

Avis autonvuokraamon autojen varauksen voi tehdä myös firman suomenkielisten sivujen kautta, osoitteessa avis.fi, tai espanjalaisilta sivuilta osoitteessa avis.es, jossa tarjolla ovat mm. yksityiskohtaiset tiedot kustakin Espanjan vuokrauspisteestä sekä vuokraukset kuskin kanssa.

Vuokraamona Aviksen kansainvälisiin palveluihin kuuluu laaja valikoima eri kokoisia ja tyyppisiä autoja, jotka ovat tilastotietojen perusteella keskimäärin 6 kuukauden ikäisiä, säännöllisesti huollettuja, ja tarkistettuja kunkin vuokrauksen jälkeen.

Hertz

www.hertz.fi

Hertzin autonvuokraus varaukset Espanjassa voidaan tehdä firman suomenkielisten sivujen kautta, hertz.fi, antamalla tarjolla olevaan hakukenttään kohdekaupungin nimi englanniksi tai lentokentän tunnus.

Varaukset Hertzille voidaan tehdä myös puhelimitse Hertz Varauspalvelun kautta, josta saa mm. neuvoja tarjolla olevien ajoneuvojen ja oheispalveluiden suhteen Espanjassa.

Hertzin autovalikoima koostuu Espanjassa luokista:

  • Green Collection erikoisvalikoima (ympäristöystävälliset autot)
  • Fun Collection erikoisvalikoima
  • Prestige Collection erikoisvalikoima
  • Henkilöautot
  • Farmarit
  • Tila-autot
  • Maasturit
  • Erikoisautot
  • Pakettiauto/ Kuorma-auto

Sixt

www.sixt.fi

Sixt on yksi Euroopan suosituimpia autonvuokraamoja, jolla on toimintaa kaikkiaan 80 eri maassa, kattaen myös Espanjan tärkeimmät kohteet, kuten Barcelonan, Madridin, ja Alicanten.

Sixtin kautta autonvuokraus varaukset Espanjaan voidaan suorittaa firman suomenkielisten sivujen kautta osoitteessa sixt.fi, mutta espanjankieltä osaavien kannattaa myös vilkaista espanjalaisia sivuja (www.sixt.es), jossa listattuna on mm. ajankohtaisia vuokraustarjouksia maan alueella.

Auton Vuokraus Espanja - Vuokraus Opas