Auton Vuokraus Espoo

Auton vuokraus Espoo vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Expressrent, Europcar, Avis, sekä Scandia Rent.

Expressrent

Postipuuntie 1
02650 Espoo (Leppävaara)
www.expressrent.fi

Expressrent on vuodesta 1981 Leppävaarassa, osoitteessa Postipuuntie 1 (ST1-automaattiasemaa vastapäätä) toiminnassa ollut autovuokraamo, jonka autovalikoima koostuu henkilö- ja pakettiautoista.

Henkilöautomallistoon kuuluu mm. Ford Ka, Suzuki Alto, Toyota Yaris, Toyota Avensis, ja Toyota Corolla Verso autoja, tarjolla oleviin pakettiautoihin kuuluessa esimerkiksi Toyota Hiace, Citroën Jumper, sekä Ford Transit.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamoketju, jonka toimintoja Suomessa hoitaa Interrent, Espoon osalta Audi Centerin (Martinkuja 6) ja Volkswagen Centerin (Isonniitynkuja 2) toimipisteiden kautta.

Vuokraamon autokalusto kattaa muun muassa henkilöautot, farmari-autot, automaatit, nelivedot, maastoautot, tila-autot ja minibussit, sekä edustusautot ja paketti- & kuorma-autot.

Avis

www.avis.fi

Yhdysvaltalainen Avis autovuokraamo toimii Espoossa kaikkiaan viidellä toimipaikalla, joista Innopolin toimipiste (Tekniikantie 12) on miehittämätön.

Toimipaikat toimivat muiden yritysten yhteydessä: Veho(Muurala, Lautamiehentie 3), Metro-Auto (Koskelo, Koskelontie 19), Velj. Laakkonen (Olari, Luomannotko 7), ja Inchcape (Espoo, Niittymaantie 8).

Vuokraamon kalusto koostuu mm. henkilöautoista, kaupunkimaastureista, pakettiautoista, farmareista, sekä tila-autoista.

Scandia Rent

Jousenkaari 12
02120 Espoo
www.scandiarent.fi/autovuokraamo-tapiola

Scandia Rent kuuluu suurimpiin kotimaisiin autovuokraamoihin, ja sen Espoon toimipiste sijaitsee Espoon kaupunginosista Tapiolassa, osoitteessa Jousenkaari 12.

Auton vuokrauskalusto koostuu henkilöautoista, edustusautoista, farmari- ja tila-autoista, pikkubusseista, paketti- ja muuttoautoista, sekä kuorma-autoista.

Auton Vuokraus Espoo - Vuokraus Opas