Auton Vuokraus Gran Canaria

Auton vuokraus Gran Canaria vaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi Sixt ja Europcar.

Allaolevien autovuokraamojen lisäksi yksi parhaista tavoista löytää edullisimmat hinnat ja parhaimmat valikoimat vuokraukselle on käyttää netin hintavertailu-palveluja.

Suosituimpiin autovuokrauksen hintavertailu palveluihin lukeutuu esimerkiksi Kayak, jonka suomenkielinen versio löytyy osoitteesta www.fi.kayak.com/cars.

Kun viimeksi kokeilin Kayak-palvelua Gran Canarian autovuokrauksien suhteen, sen tietokanta palautti hintatiedot kaikkiaan 36:sta eri vuokraamosta saaren alueella.

Sixt

Gran Canaria Playa Ingles
Av. Alfereces Provisionale N20
35100 Playa del Ingles
www.sixt.fi

Saksalaisomisteinen Sixt kuuluu Euroopan suurimpiin autovuokraamo-ketjuihin, ja firmalla on toimintaa kaikkiaan 95:ssä eri maassa, mukaanlukien Espanjassa.

Gran Canarian osalta tarjolla on vuokrauksia kahdelta eri toimipisteeltä, joista toinen sijaitsee Gran Canaria saaren lentokentällä (Aeropuerto Gran Canaria, tulohalli, 35230 Telde) ja toinen Playa del Inglesissä (Av. Alfereces Provisionale N20).

Voit tehdä autovaraukset Sixtin Gran Canarian toimistoihin firman suomenkielisen nettisivuston kautta, joka löytyy osoitteesta www.sixt.fi.

Europcar

Las Palmas Gran Canaria Aeropuerto
Aeropuerto de Gando
Terminal - Telde
35230 Las Palmas
www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamo ketju, ja yritys toimii myös tiheällä verkostolla Espanjan alueella, myös Gran Canarian suhteen.

Vuokraamolla on Gran Canarialla kaksi toimistoa, toinen saaren päälentokentällä (Las Palmas Gran Canaria Aeropuerto) ja toinen Playa del Inglesin kylässä (Bayuca Building Local n.8, Alfereces Provisionales 31, 35100 Gran Canaria).

Varaukset autoille voi tehdä Europcarin suomenkielisen nettipalvelun avulla, osoitteessa www.europcar.fi.

Auton Vuokraus Gran Canaria - Vuokraus Opas