Auton Vuokraus Hämeenlinna

Auton vuokraus Hämeenlinna on mahdollista muun muassa vuokraamoilta kuten Riscar / Scandia Rent, Hertz, ja Europcar.

Riscar / Scandia Rent

Vanajantie 6A
13110 Hämeenlinna
www.riscar.fi

Riscar on kotimaiseen Scandia Rent vuokraamoketjuun kuuluva toimipiste osoitteesa Vanajantie 6A, Hämeenlinna, tarjoten valikoimistaan henkilöautot, pakettiautot, mini-bussit, sekä peräkärryt.

Vuokraamo, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1986, päivystää palvelunumeronsa kautta 24h/7, ja toimittaa myös vuokra-autot asiakkaan tilauksesta esimerkiksi rautatieasemalle.

Firman kalusto koostuu henkilöautoista, edustusautoista, tila-autoista, pikkubusseista, muuttoautoista, raskaista kuorma-autoista, sekä työkunta-autoista ja kiinteistöhuoltoajoneuvoista.

Hertz

Larin Kyöstin katu 20
(S&M Autofixin tiloissa)
13130 Hämeenlinna
www.hertz.fi

Hertz on kansainvälinen autovuokraamoketju, jolla on toimintaa myös Suomessa yli 70 toimipisteessä, mukaanlukien Hämeenlinnan toimipaikka osoitteessa Larin Kyöstin katu 20.

Firma, jonka palvelunumero päivystää 24h/7, tarjoaa autovalikoiman, johon kuuluvat henkilöautot, farmarit, tila-autot, maasturit, erikoisautot, sekä pakettiautot / kuorma-autot.

Varaukset autoihin voi tehdä joko palvelunumerosta tai nettivarauksina.

Europcar

Larin Kyöstin katu 16
13130 Hämeenlinna
www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suurin autovuokraamo, jonka Suomen toimintoja hoitaa vuonna 1967 perustettu Interrent Oy, jolla on toimintaa yli 30 paikkakunnalla, mukaanlukien Hämeenlinna.

Firman autokalusto koostuu henkilöautoista, farmareista, automaattimalleista, nelivedoista, maastoautoista, tila-autoista, minibusseista, edustusautoista, ympäristöautoista, sekä paketti- ja kuorma-autoista.

Auton Vuokraus Hämeenlinna - Vuokraus Opas