Auton Vuokraus Helsinki

Auton vuokraus Helsinki on tarjolla maan eri kohteisiin muun muassa vuokraamoilta kuten Easyrent, Eurorent, Aurent, sekä Autovuokraamo Budget.

Easyrent

Agricolankatu 7
00530 Helsinki
www.easyrent.fi

Easyrent on edullisiin autonvuokrauksiin erikoistunut vuokraamo, jonka kalusto kattaa autot aina pienikokoisista kaupunkiautoista isompiin farmareihin, kuin myös muuttoautoihin.

Varsinkin Helsinkiin vierailulle tuleville ulkopaikkakuntalaisille avuliaat GPS-navigaatiolaitteet ovat tarjolla erilliseen hintaan lisätarvikkeena, valmiiksi asennettuina.

Eurorent

Linnanrakentajantie 6
00880 Helsinki
www.eurorent.fi

Eurorent on neljän toimipaikan avulla pääkaupunkiseudulla toimiva vuokraamo, jonka toimistojen sijainnit ovat Herttoniemessä (Linnanrakentajantie 6), Helsinki-Vantaan lentokentällä, Malmilla, sekä Töölön jäähallin yhteydessä.

Firman autovalikoimaan kuuluvat henkilöautot, farmariautot, pienoisbussit, erikoisautot, pakettiautot, koppiautot, sekä kuorma-autot.

Oheistuotteina vuokralle saa myös mm muuttolaatikot, nokkakärryt, suksiboksit, peräkärryt, ja GPS-navigaatiolaitteet.

Aurent

Rapakivenkuja 9
00710 Helsinki
www.aurent.fi

Aurent on ennen Pukinmäen Esson yhteydessä toiminut autovuokraamo, joka toimii aivan entisen huoltoasema sijaintinsa vieressä, Rapakivenkujalla.

Firman vuokrauksen erikoisosaamiseen kuuluvat henkilöautojen ohella etenkin muutto-ja pakettiautot, sekä sijaisautovuokraukset.

Vuokraamon tiloissa toimii myös Time Out Cafe Pihlajamäki lounaan tai välipalan nauttimista silmälläpitäen auton vuokrauksen yhteydessä esimerkiksi raskaan muuton jälkeen.

Autovuokraamo Budget

Malminkatu 24
Helsinki (Kamppi)
www.budget.fi

Budget autovuokraamo on toiminut Suomessa vuodesta 1981 alkaen, ja kuuluu kansainväliseen Budget vuokraamoketjuun, jolla on toimintaa yli 128 maassa.

Helsingin osalta autovuokraamo tarjoaa vuokrauksia kahdessa kohteessa, sekä Kampin toimipisteeltä (Malminkadulla) että Helsinki-Vantaan lentokentän toimistolta, joka sijaitsee 1 ja 2 terminaalien välisellä yhdyskäytävällä.

Auton Vuokraus Helsinki - Hertz

Mannerheimintie 44
00260 Helsinki
www.hertz.fi

Hertz on yksi maailman suurimmista autonvuokraukseen erikoistuneista yrityksistä, jolla on myös toimintaa kautta Suomen, seitsemän toimiston voimin Helsingin osalta.

Toimistot sijaitsevat Mannerheimintiellä, päärautatieaseman yhteydessä, Keilaniemessä, Puusepänkadulla, Mekaanikonkadulla, Paivalaisentiellä, kuin myös Ristipellontiellä.

Autokalusto Hertzillä koostuu luokista henkilöautot, farmarit, tila-autot, maasturit, erikoisautot, ja pakettiautot/kuorma-autot.

Europcar

Elielinaukio 5
00100 Helsinki
www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamo yritys, jonka toimintaa Suomessa on vuodesta 1967 pyörittänyt Interrent.

Helsingin osalta Europcarin toimipaikat sijaitsevat keskustassa (Elienaukio), Helsinki-Vantaan lentokentällä, sekä Volkswagen Center Helsinki keskuksen yhteydessä, osoitteessa Mekaanikonkatu 10.

Autokalustona vuokraukseen tarjolla ovat autoluokat henkilöautot, farmarit, maastoautot, tila-autot, minibussit, ja paketti- sekä kuorma-autot, myös lisävarusteineen.

Avis

Malminkatu 24
00100 Helsinki
www.avis.fi

Avis on amerikkalainen, yksi maailman suurimmista Suomessakin toimivista vuokraamoista, jolla on toimintaa kuuden eri toimipaikan osalta Helsingissä, päätoimistona ollessa Kampin kaupunkitoimisto (Malminkatu 24).

Autovalikoima Aviksella koostuu mm. autoluokista henkilöautot, kaupunkiautot, farmarit, tila-autot, sekä pakettiautot.

Scandia Rent

Pietarinkatu 22
00150 Helsinki
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on suurimpia kotimaisessa omistuksessa olevista autovuokraamoista, jolla on toimintaa Helsingissä 9:n toimipaikan verran, muun muassa Eirassa, Kalliossa, Konalassa, rautatieaseman yhteydessä, sekä Vuosaaressa ja Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Autokalusto firmalla koostuu luokista henkilöautot, tila-autot / pikkubussit, urheiluautot, hyötyajoneuvot, pakettiautot, sekä kuorma-autot

Auton Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas