Auton Vuokraus Italiassa

Auton vuokraus Italiassa on helppoa järjestää varsinkin maan alueen suosituimpien autovuokraamojen kautta, joihin kuuluvat Maggiore, Europcar, Avis, Hertz, sekä Sixt.

Autonvuokrausmarkkinana Euroopan mittakaavassa Italia on kaikkiaan viidenneksi suurin (14% kaikista vuokrauksista maanosan alueella), joka tarkoittaa myös sitä, että maan vuokrauspalvelut ovat pitkälle kehittyneitä ja vuokrausverkosto erittäin tiheä.

Italian autonvuokrauksien suhteen kannattaa vertailla hintoja, jonka voi tehdä esimerkiksi netistä löytyvien hintavertailupalvelujen avulla, joista suosituimpiin kuuluu myös suomenkielellä tarjolla oleva Kayak (www.fi.kayak.com/cars).

Maggiore Rent

www.maggiore.it

Yksi suosituimmista vuokraamoista maan alueella on italialainen Maggiore Rent, jolla on kaikkiaan 11% markkinaosuus vuokrauksista.

Firmalla on 180 vuokraustoimipaikkaa ympäri maan (100:ssa kaupungissa), joista käsin vuokrattavaan kalustoon kuuluu kokonaisuudessaan 18 000:n auton valikoima.

Vuokraukset voi tehdä yrityksen virallisen nettisivuston kautta, joka on tarjolla sekä englannin- että italiankielisenä versiona.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar, euroopan suurin autovuokraamo, toimii Italiassa kaikissa tärkeimmissä asutuskeskuksissa ja lomakohteissa, kattaen myös useat maan keskeisistä lentokentistä.

Vuokraukset Italiaan voi tehdä firman suomenkielisen nettisivuston kautta, ja myös saada varauksen suhteen palvelua suomenkielisen asiakaspalvelunumeron kautta.

Avis

www.avis.fi

Yhdysvaltalaisomisteinen Avis toimii kaikilla tärkeimmillä alueilla kansainvälisesti, myös Italiassa, jossa sen verkosto kattaa kaikki tärkeimmät kaupungit sekä liikennekeskukset kuten lentokentät.

Varaukset Italian matkalle voi tehdä suomenkielisten Avis Suomi verkkosivujen kautta, josta löytyy myös erityinen alasivusto eri maiden alueella, myös Italiassa tarjolla oleville tarjouksille.

Erikoistarjouksien suhteen huomattavasti kattavampi lista löytyy firman italialaisilta sivuilta (www.avisautonoleggio.it), jotka ovat tosin tarjolla vain italian kielellä.

Hertz

www.hertz.fi

Hertz on kansainvälinen autovuokraamoketju, jolla on toimintaa 145:ssä maassa, mukaanlukien Italia, jossa sen verkosto kattaa koko maan.

Vuokraukset Italian kohteisiin voi tehdä vuokraamon suomenkielisten sivujen kautta, josta löytyvät myös Italian kohteiden erikoistarjoukset.

Sixt

www.sixt.fi

Saksalaisella Sixt autovuokraamolla on laaja toimipisteverkosto Italiassa, kattaen 160 kohdetta, mukaanlukien 32 vuokraamoa keskeisten lentokenttien yhteydessä.

Vuokraukset voi hoitaa firman suomenkielisen sivuston kautta, mutta Italian alueen erikoistarjoukset on tyypillisesti listattu vain vuokraamon italialaisella sivustolla (sixt.it).

Auton Vuokraus Italiassa - Vuokraus Opas