Auton Vuokraus Jyväskylä

Auton vuokraus Jyväskylä vuokraamoihin lukeutuvat muun muassa Netcarrent, A-Vuokraus / Scandia Rent, Jaatinen Rent, sekä Avis.

Netcarrent

Ritoharjunkuja 2 B 10
40270 Jyväskylä (Palokka)
www.netcarrent.fi

Netcarrent on netin kautta Jyväskylän aluetta palveleva autovuokraamo, jonka autojen luovutus/palautus tapahtuu P-matkakeskuksen yhteydessä olevissa tiloissa.

Vuokraamon autokalusto koostuu henkilöautoista ja pakettiautoista, joita voi varata käyttöön netin kautta, ja käyttöönotto/palautus tapahtuvat itsepalveluperiaatteella.

A-Vuokraus

Hannikaisenkatu 18
40100 Jyväskylä
www.a-vuokraus.fi

A-Vuokraus kuuluu yhteen Suomen suurimmista kotimaisista autovuokraamoketjuista, Scandia Rent ketjuun, ja tarjoaa vuokrauksia kahden toimipaikan voimin.

Toimipaikat sijaitsevat kaupungin keskustassa, Hannikaisenkadulla sekä Jyväskylän lentokentän yhteydessä.

Vuokrattavissa olevat autotyypit ovat mm. henkilöautoja ja pakettiautoja, jotka voidaan autovuokraamon toimesta pientä lisämaksua vastaan myös toimittaa asiakkaalle haluttuun paikkaan.

Jaatinen Rent

Vapaudenkatu 48-50
40100 Jyväskylä
www.jaatinenrent.fi

Jaatinen Rent toimii Jyväskylän Vapaudenkadulla olevalta toimistolta käsin, ja tarjoaa vuokrattavaksi henkilöautoja, pienoisbusseja, sekä tavara-autoja, aina 20m3 kuljetustilaan saakka.

Avis

Palokankaantie 20
40320 Jyväskylä
www.avis.fi

Avis kuuluu maailman suurimpiin kuuluvaan, Yhdysvaltaisomisteiseen autovuokraamoketjuun, jolla on toimintaa Jyväskylässä kaikkiaan kuuden eri toimipisteen kautta.

Toimipisteet sijaitsevat Palokankaantiellä, Jyväskylän lentokentällä, sekä yritysten Autobest, Hämeen Autovaruste, Veljekset Laakkonen, ja Rinta-Joupin Autoliike yhteydessä.

Firman autokalusto kattaa henkilöautot, minibussit, farmarit, sekä paketti-autot.

Auton vuokraus Jyväskylä - Vuokraus Opas