Auton Vuokraus Kotka

Auton vuokraus Kotka vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Autovuokraamo Hertz, Avis, sekä Toyota Rent ja Scandia Rent.

Autovuokraamo Hertz / Vauhti-Vaunu

Jumalniementie 2
Kotka
www.hertz.fi

Maailman suurimpiin kuuluva autovuokraamo Hertz toimii Kotkassa yhdellä toimipaikalla, joka sijaitsee autoliike Vauhti-Vaunun yhteydessä Jumalniementiellä.

Hertzin autokalusto koostuu muun muassa luokista henkilöautot, farmarit, erityyppiset tila-autot, maasturit, erikoisautot, sekä pakettiautot / kuorma-autot.

Varauksen ajoneuvoihin voi tehdä suoraan netin kautta, soittamalla palvelunumeroon, tai käymällä Hertzin toimistolla varaamassa auton.

Avis / Auto-Suni

Keltakalliontie 2
48770 Kotka (Karhula)
www.avis.fi

Kansainvälinen autovuokraamoketju Avis toimii Kotkassa kahdella toimipaikalla, sekä Auto Sunin (Keltakalliontie 2) että Shell Keskustorin yhteydessä.

Vuokraamon autokalusto koostuu henkilöautoista, tila-autoista, minibusseista, farmareista, sekä pakettiautoista, jotka on mahdollista varata sekä netin kautta, puhelimitse, että käymällä toimipaikoissa tekemässä varaus henkilökohtaisesti.

Toyota Rent / Etelä-Kymen Auto

Haminantie 1
48810 Kotka
www.toyota.fi/rent/

Toyota Rent on autovuokraamoketju, joka Suomessa toimii lähes kaikkien Toyota automyymälöiden yhteydessä myös Etelä-Kymen Auton tiloissa Kotkassa.

Vuokraamo tarjoaa autokaluston, joka koostuu Toyotan valmistamista autoista, kuten malleista Avensis, Corolla, sekä Yaris ja Toyota Hiace

Toyota-henkilö- ja tavara-autoja voi vuokrata aina yhdestä päivästä vuoteen, sijaisautoja huollon ja korjauksen ajaksi, kuin myös muuttoautoja ja edustusautoja lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Scandia Rent

Seppolantie 9
48230 Kotka
www.scandiarent.fi/autovuokraamo-kotka

Yksi suurimmista autovuokraamoketjuista, Scandia Rent, palvelee Kotkassa osoitteessa Seppolantie 7.

Toimipaikan kautta vuokrattavissa on ajoneuvoja luokissa henkilöautot, edustusautot, tila-autot, pikkubussit, muuttoautot, ja raskaat kuorma-autot.

Auton Vuokraus Kotka - Vuokraus Opas