Auton Vuokraus Lahti

Auton vuokraus Lahti toimijoihin kuuluvat muun muassa Autovuokraamo Ykköset, Avis, Scandia Rent, sekä Hertz.

Autovuokraamo Ykköset

Lahdenkatu 57
15210 Lahti
www.vuokrauspalvelu.fi

Autovuokraamo Ykköset on Neste Lahti-Kivistönmäen yhteydessä toimiva yritys.

Firman vuokrakalustoon kuuluvat autoluokat henkilöautot, pakettiautot, kuorma-autot, moottoripöyrät, pikkubussit, asuntoautot, sekä peräkärryt.

Oheispalveluihin kuuluvat myös nokkakärryjen ja muuttolaatikoiden, sekä asuntoautojen ja pienveneiden vuokraukset.

Avis

Mannerheiminkatu 15
15100 Lahti
www.avis.fi

Avis on Euroopan mittakaavassa toiseksi suurin autovuokraamo, jonka toiminta kattaa myös Suomen kokonaisuudessaan, mukaanlukien Lahden kaupungin.

Lahdessa firman toimipisteitä on Mannerheiminkadun yhteydessä olevan sijainnin lisäksi Autotalo Laakkosen, Veljekset Laakkonen autoliikeen, ja Mega-Auton ohessa.

Vuokrauskalustona Aviksella on mm. henkilöautot, farmarit, pakettiautot, sekä tila-autot.

Scandia Rent

Aleksanterinkatu 37
15140 Lahti
www.scandiarent.fi

Scandia Rent kuuluu suurimpiin kotimaisiin autonvuokraus yrityksiin, ja sillä on toimintaa myös Lahdessa Aleksanterinkadulla olevan toimiston lisäksi myös Lahden rautatieaseman yhteydessä.

Autokalustoon Scandia Rentillä kuuluvat esimerkiksi henkilöautot, erityyppiset tila-autot / pikkubussit, urheiluautot, hyötyajoneuvot, pakettiautot, sekä kuorma-autot

Hertz

Lahdenkatu 10
Lahti
www.hertz.fi

Hertz on maailman suurimpiin kuuluva, Yhdysvaltalaisomisteinen vuokraamoketju, jonka toiminta kattaa myös Lahden, jossa sillä on toimipaikat osoitteissa Mannerheiminkatu 15 ja Lahdenkatu 10.

Firman vuokraukseen varattu autokalusto koostuu kategorioista henkilöautot, farmarit, tila-autot, maasturit, sekä erikoisautot.

Auton Vuokraus Lahti - Vuokraus Opas