Auton Vuokraus Lappeenranta

Auton vuokraus Lappeenranta on mahdollista esimerkiksi vuokraamoilta kuten eRENTA, Scandia-Rent, Hertz, sekä Rent-Me Lappeenranta.

eRENTA

www.erenta.fi

eRENTA on kotimainen autovuokraamo, jonka liikeideana on tarjota budjettihintaisia vuokra-autoja Lappeenrannan lentokentän ohella myös Helsinki-Vantaan lentokentältä sekä Oulussa.

Firman kalustoon kuuluu Lappeenrannassa seitsemän auton valikoima, jotka on valittu vähäpäästöisyydensä ja ekologisten ansioidensa johdosta.

Lappeenrannan lentoasemalta (53600 Lappeenranta) käsin toimiva yrityksen toimipiste on avoinna autonnoutoa varten arkisin 05:30 - 22:30, lauantaisin 5:30 - 8.00 ja 19.30 - 22.30, sekä sunnuntaisin 5:30 - 14:00 ja 19:30 - 22:30.

Scandia-Rent

www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi suurimmista kotimaisista autonvuokrausketjuista noin 50:llä toimipisteellä, joista yksi sijaitsee Lappeenrannassa (Paalukadulla Hyrymäessä)

Firman Lappeenrannan toimipiste kattaa myös vuokraukset Lappeenrannan lentoasemalta sekä rautatieasemalta, ja kalustoon kuuluvat esimerkiksi:

  • henkilöautoja pikkuautoista Mercedes-Benziin
  • pakettiautoja 10 m3-17 m3
  • maastureita
  • pikkubusseja ja
  • kuorma-autoja

Autonvuokrauksien lisäksi firman palveluihin kuuluvat myös muutot, muuttolaatikoiden vuokraukset, ja hinauspalvelu.

Hertz

www.hertz.fi

Hertz on maailmanlaajuinen autonvuokrausketju, jolla on Suomessa toimintaa noin 70:llä paikkakunnalla Lappeenrannan ohella.

Firman toimipiste sijaitsee Lappeenrannassa osoitteessa Alaniitynkatu 5, mutta asiakkaat voivat tilata kaupungin suhteen vuokrauksen alkavaksi myös Lappeenrannan lentokentältä.

Autojen lisäksi tarjolla Hertzin valikoimissa on oheistuotteina muun muassa lastenistuimia ja suksitelineitä ja boxeja.

Rent-Me Lappeenranta

www.rent-me.fi

Rent-Me on Lappeenrannan alueella toimiva paikallinen vuokraamo, jonka autovalikoima koostuu mm. kategorioista:

  • Pikkubussit 1+8 henk.
  • Henkilöautot
  • Pakettiautot

joiden lisäksi vuokraukseen voi ottaa peräkärryjä tai muuttovaunuja.

Ennen varauksen tekoa kannattaa tarkistaa firman nettisivujen "Tarjoushinnat" osio, josta löytyvät ajankohtaiset vuokraustarjoukset yksityiskohtineen.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on neljän suurimman Eurooppalaisen autovuokraamoketjun joukkoon kuuluva firma, jonka toimintaa Suomessa pyörittää vuonna 1967 perustettu Interrent Oy.

Europcarin toimipisteitä löytyy Suomesta tätä nykyä yli 30, mukaanlukien Lappeenrannan toimisto, joka toimii Lappeenrannan lentokentän yhteydessä.

Vuokrattavissa Lappeenrannassa ovat henkilöautot, farmarit, automaatit, nelivedot, maastoautot, tila-autot ja minibussit, edustusautot, paketti- ja kuorma-autot, sekä erilaiset lisävarusteet.

Auton Vuokraus Lappeenranta - Vuokraus Opas