Auton Vuokraus Miami

Auton vuokraus Miami on mahdollista muun muassa vuokraamoilta kuten Enterprise, Hertz, sekä Avis.

Yhdysvallat on yksi kehittyneimpiä autonvuokraus markkinoita maailmassa, ja maan alueista Floridan osavaltio, myös Miamin kaupungin suhteen, tarjoaa erityisen laajan valikoiman eri vuokraamoja joista valita.

Näiden vuokraamojen välisten hintoerojen manuaaliseen vertailemiseen menisi helposti useita vuorokausia, mutta nykyisin on onneksi tarjolla hintavertailu palveluja netin kautta, joiden avulla tämä vertailu on mahdollista suorittaa muutamassa sekunnissa.

Suosituimpiin näiden hintavertailu palvelujen suhteen kuuluu Kayak, josta on olemassa myös suomenkielinen versio osoitteessa www.fi.kayak.com/cars.

Kun viimeksi kokeilin palvelun kattavuutta Miamin autonvuokrauksien suhteen, sen tietokanta palautti kaikkiaan 375 eri autovuokraamon hintatiedot.

Avis

www.avis.fi

Avis, joka operoi auton vuokrauksia Yhdysvalloissa myös Budget brändin kautta, tarjoaa hyvän verkoston toimistoja Miamin suurkaupunkialueen alueella.

Näihin toimistoihin lukeutuu toimipaikat muun muassa Miamin kansainvälisellä lentokentällä, keskustassa (Downtown), ja kuuluisan South Beach alueen ytimessä (joka kuuluu Miami Beach esikaupunkiin).

Voit tehdä varaukset Aviksen vuokrauksiin myös USA:n suhteen firman suomenkielisen verkkopalvelun kautta, joka löytyy osoitteesta www.avis.fi.

Hertz

www.hertz.fi

Maailman suurin autovuokraus yhtiö Hertz on mukana Miamin autonvuokraus markkinoilla usealla toimipaikalla läpi kaupungin, mukaanlukien toimistot keskustassa, South Beachilla, sekä Miamin kv. lentokentällä (joka on avoinna 24/7).

Vuokraukset ja varaukset firman autokalustoon, johon lukeutuvat mm. henkilöautot, farmarit, minibussit, ja pakettiautot, voi tehdä yhtiön suomenkieliseltä nettisivustolta, osoitteessa www.hertz.fi.

Enterprise

www.enterprise.com

Enterprise on Yhdysvaltain vuokrauksen dollarimäärillä mitattuna suosituin autovuokraamo, joka operoi myös maassa käyvien ulkomaalaisten keskuudessa suosituinta vuokraamoa, Alamo Rent-a-Car (www.alamo.fi) firmaa.

Enterprisella on Miamin ja sen esikaupunkien alueella 34 vuokratoimiston verkosto, mukana toimistot keskikaupungilla, Coral Gablesin sekä Doralin esikaupungeissa, ja Miamin kv. lentokentällä.

Auton Vuokraus Miami - Vuokraus Opas