Auton Vuokraus Mikkeli

Auton vuokraus Mikkeli on tarjolla autovuokraamoilta kuten Avis Mikkeli, Scandia Rent, Hertz, sekä Europcar.

Avis Mikkeli

Lentoasema
50100 Mikkeli
www.avis.fi

Maailman suurimpiin autovuokraamo ketjuihin kuuluva Avis toimi Mikkelin osalta kaupungin lentokentän tiloissa.

Mikkelin osalta vuokraamon valikoimiin kuuluvat esimerkiksi henkilöautot, farmarit, minibussit, sekä pakettiautot.

Vuokraukset ajoneuvoihin voi tehdä sekä suoraan netin kautta tai ottamalla yhteyttä Aviksen asiakaspalvelu puhelinnumeroon.

Scandia Rent

Saksalankatu 1
50100 Mikkeli
www.scandiarent.fi

Scandia Rent kuuluu suurimpien suomalaisten autovuokraamojen joukkoon, toimien Saksalankadulla sijaitsevalta pisteeltään käsin.

Firman autokalusto soveltuu sekä yksityisten että yritysten vuokratarpeisiin, ja sisältää mm. henkilöautoja, pakettiautoja, maastureita, pikkubusseja, sekä erityyppisiä kuorma-autoja.

Hertz

Porrassalmenkatu 12
Mikkeli
www.hertz.fi

Porrassalmenkadulla sijaitseva Hertz kuuluu kansainväliseen Hertz autovuokraamoketjuun, jolla on Suomen ohella toimintaa noin 145 maassa.

Vuokrakalustona Hertz tarjoaa henkilöautot, farmarimalliset ajoneuvot, tila-autot, maasturit, erikoisautot, sekä paketti-autot ja kuorma-autot.

Varaukset ajoneuvoihin Mikkelin vuokrausten osalta voi tehdä suoraan nettivarauksena, soittamalla firman asiakaspalveluun, tai käymällä henkilökohtaisesti tekemässä varauksen Hertzin toimistolla.

Europcar / Savilahden Auto

Kaapelikatu 1
50130 Mikkeli
www.europcar.fi

Europcar, jonka toimintaa Suomessa pyörittää Interrent, on Euroopan suosituin autovuokraamo, ja tarjoaa palveluitaan myös Mikkelissä Savilahden Auton tilojen yhteydessä.

Kaapelikadulla sijaitsevasta toimistosta vuokrattavissa olevaan autokalustoon kuuluvat henkilöautot, farmarit, maastoautot, tila-autot, minibussit, sekä paketti- ja kuorma-autot.

Auton Vuokraus Mikkeli - Vuokraus Opas