Auton Vuokraus Oulu

Auton vuokraus Oulu on vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Scandia Rent, Autovuokraamo Budget, Europcar, sekä Blue Rent.

Scandia Rent

Krouvintie 5
90400 Oulu
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi suurimmista kotimaisista autonvuokraamoista, jolla on toimintaa kolmen toimipisteen voimin myös Oulussa.

Firman Oulun toimipaikat sijaitsevata Krouvintiellä, Oulun lentokentällä, sekä kaupungin päärautatieaseman yhteydessä (Rautatienkatu 11a).

Vuokraamon autokalustoon kuuluvat henkilöautot, tila-autot / pikkubussit, urheiluautot, erityyppiset hyötyajoneuvot, pakettiautot, sekä kuorma-autot.

Autovuokraamo Budget

Kaarnatie 10
90530 Oulu
www.budget.fi

Amerikkalaisomisteinen autovuokraamo Budget, yksi maailman suurimmista vuokraamoketjuista, toimii Oulun seudulla kahden toimipaikan kautta, joista toinen sijaitsee Kaarnatiellä ja toinen Oulun lentoaseman (tuloaula) yhteydessä.

Valittavissa oleviin autotyyppeihin kuuluvat henkilöautot, maasturit, farmarit, tila-autot, sekä kuorma-autot.

Voit tilata autoihin myös erilliseen hintaan mm. erikoisvarusteita, kuten suksitelineet ja suksiboksit, sekä GPS-navigaattori laitteiston.

Europcar

Ratakatu 11
90130 Oulu
www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamo, jonka toimintaa Suomessa pyörittää Interrent, ja jolla on toimintaa kolmen toimipisteen avulla Oulussa.

Toimipaikat sijaitsevat Oulunsalon lentokentällä (Lentokentäntie), Ratakadulla, sekä Äimäkuja 3:ssa.

Vuokrattavissa olevaan kalustoon kuuluvat mm. henkilöautot, farmarit, nelivedot, maastoautot, tila-autot, minibussit, kuin myös paketti-ja kuorma-autot.

Blue Rent

Oravitie 1
Oulu
www.bluerent.fi

Blue Rent on oululainen autovuokraamo, jonka autojen luovutukset ja vastaanotot tapahtuvat Oulun Välivainion Shell-Expressin piha-alueella.

Firman vuokrakalusto sisältää henkilöautojen lisäksi pikkubusseja, pakettiautoja, erikoisautoja, sekä erityyppisiä peräkärryjä.

Auton Vuokraus Oulu - Vuokraus Opas