Auton vuokraus Pori

Auton vuokraus Pori vuokraamoihin lukeutuvat mm. Budget Pori, Sixt, Avis, sekä Toyota Rent.

Budget Pori

Isolinnankatu 28
28100 Pori
www.budget.fi

Budget autovuokraamo kuuluu kansainväliseen Budget Rent A Car ketjuun, jolla on Suomen ohella toimintaa myös noin 128 eri maassa.

Budgetin kaupunkitoimisto sijaitsee Isolinnankadulla, jonka lisäksi vuokraamolla on toimipiste myös Porin lentoaseman tuloaulan yhteydessä.

Vuokraamon autovalikoima koostuu etenkin henkilö-, paketti- ja tila-autoista sekä minibusseista, joita asiakkaat voivat varata sekä suoraan netin kautta, puhelimitse, että käymällä Budgetin toimistolla henkilökohtaisesti.

Sixt

Lentoasemantie 1
28500 Pori
www.sixt.fi

Saksalaisomisteinen Sixt on yksi Euroopan suurimmista autovuokraamoista, jolla on toimintaa kaikkiaan 95 maassa ja 3500 toimipisteessä.

Firman autovalikoima kattaa sekä yksityisten että yritysten auton vuokraus tarpeet, mukana ajoneuvoluokat kuten henkilöautot, farmarit, maasturit, avoautot, nelivedot, urheiluautot, sekä pakettiautot.

Avis

Isolinnankatu 28
28100 Pori
www.avis.fi

Kansainvälisen autovuokraamoketju Aviksen Porin toiminta tapahtuu kahdesta eri pisteestä, sekä kaupunkitoimistolta Isolinnankadulla, kuin myös Porin lentoaseman (Lentoasemantie 1,28500 Pori) yhteydestä.

Yrityksen tarjoamaan vuokrattavaan kalustoon kuuluvat mm. henkilöautot, maasturit, minibussit, sekä pakettiautot.

Varaukset Porin autokalustoon voi tehdä sekä suoraan nettivarauksena, puhelimitse asiakaspalvelunumeroon, tai käymällä henkilökohtaisesti kaupunkitoimistolla tekemässä varauksen.

Toyota Rent / Autoluojus

Helmentie 16
28360 Pori
www.toyota.fi/rent/

Toyota Rent on lähes jokaisen Toyota merkin autoja myyvän autoliikkeen yhteydessä toimiva autovuokraamo, jonka valikoima koostuu esimerkiksi malleista Avensis, Corolla, Yaris, sekä Toyota Hiace (myös Hiace -pikkubussi).

Toyota-henkilö- ja tavara-autoja voi vuokrata aina yhdestä päivästä vuoden vuokraperiodiin saakka, niin muuttoautoksi, edustustilaisuuksiin, kuin sijaisautoksi huollon ajaksikin.

Auton Vuokraus Pori - Vuokraus Opas