Auton Vuokraus Porvoo

Auton vuokraus Porvoo vuokraamoja ovat muun muassa Porvoon Kiitopiste, Scandia Rent, Hertz, sekä Avis / Mega-Auto.

Porvoon Kiitopiste

Teollisuustie 17
06150 Porvoo
www.kiitopiste.fi

Kiitopiste on porvoolainen huoltamo-yritys, jonka palveluvalikoima kattaa myös vuokra-autot Huolta Tarmolan yhteydessä.

Autovalikoimaan Kiitopisteellä kuuluvat muun muassa henkilöautot, pakettiautot, ja minibussit, joiden ohella vuokrattavissa ovat myös peräkärryt sekä muuttolaatikot.

Scandia Rent

Suopellontie 1
06450 Porvoo
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi maan suurimmista kotimaisista autoja vuokraavista ketjuista, ja yritys toimii myös Porvoossa, Eestinmäessä olevan Suopellontien toimistolta käsin.

Vuokraamon kalustoon kuuluvat henkilöautot, edustusautot, tila-autot, pikkubussit, muuttoautot, sekä raskaat kuorma-autot.

Varauksen firman valikoimissa oleviin ajoneuvoihin voi tehdä nettivarauksena, soittamalla yrityksen asiakaspalveluun, tai käymällä henkilökohtaisesti Scandia Rentin toimistolla.

Hertz

Loviisantie 12
Porvoo
www.hertz.fi

Autovuokraamo Hertz toimii Porvoossa osoitteessa Loviisantie 12, josta käsin tarjolla olevaan autokalustoon kuuluvat henkilöautot, farmarimallin ajoneuvot, tila-autot, maasturit, erikoisautot, sekä erityyppiset paketti- ja kuorma-autot.

Varauksen Hertzin autoihin voi tehdä helpon nettivaraus systeemin kautta, mutta myös mm. valtakunnallisen asiakaspalvelu puhelinnumeron kautta.

Avis / Mega-Auto

Asentajantie 3
06150 Porvoo
www.mega-auto.fi/Autonvuokraus

Avis kuuluu kansainväliseen, amerikkalaisomisteiseen Avis Rent A Car ketjuun, joka on yksi maailman suurimmista, ja toimii Porvoossa Mega-Auto autoliikkeen yhteydessä.

Autovuokraamo tarjoaa mm. sijaisautot huollon aikaiseen ajotarpeeseen, sekä vuokraa myös pakettiautot esimerkiksi muuttoa varten.

Auton Vuokraus Porvoo - Vuokraus Opas