Auton Vuokraus Rovaniemi

Auton vuokraus Rovaniemi on tarjolla muun muassa vuokraamoilta kuten Budget, Scandia Rent, Toyota Rent, sekä Avis.

Budget

Rovakatu 21
96200 Rovaniemi
www.budget.fi

Budget on kansainvälinen autovuokraamoketju, jolla on Suomen ohella toimintaa yli 120 muussa maassa noin 3400 toimipaikan avulla.

Rovaniemen toimipaikoista kaupunkitoimisto sijaitsee osoitteessa Rovakatu 21, jonka lisäksi Budgetilla on vuokrauspaikka myös Rovaniemen lentokentällä (noin 9 km:n päässä keskustasta), tulohallin yhteydessä.

Firman autokalustoon kuuluu muun muassa henkilöautoja, tila-autoja, farmareita, maastureita, sekä pakettiautoja.

Scandia Rent

Valtakatu 18
96200 Rovaniemi
www.scandiarent.fi/autovuokraamo-rovaniemi

Scandia Rent on kotimainen, yksi maan suurimmista autovuokrausketjuista, jonka palvelut Rovaniemellä kattavat kaupunkikeskustan (hotellien läheisyydessä), rautatieaseman, sekä lentokentän.

Autovuokraamon toimiston aukio-oloaikojen ulkopuolella toimii myös päivystysnumero, joka vastaa vuokrauspyyntöihin 24h/7.

Autokalusto, jonka toimitukset tapahtuvat veloituksetta kaupungin hotelleihin, koostuu henkilöautoista, farmariautoista, tila-autoista, maastoautoista, minibusseista, sekä pakettiautoista.

Toyota Rent

Auto Aho Oy/Tojo-Auto
Alakorkalontie 15
96300 Rovaniemi
www.toyota.fi/rent/

Lähes jokaisen Toyota merkkimyymälän yhteydessä, myös Rovaniemen osalta, toimiva Toyota Rent autovuokraamo tarjoaa laajan valikoiman merkin autoja vuokralle, mukaanlukien esimerkiksi Avensis, Corolla, Yaris, tai vaikkapa Toyota Hiace merkit, lyhyisiin ja pidempiikin vuokrauksiin.

Rovaniemellä Toyota Rent vuokraustoimintaa tarjoaa Auto Aho Oy/Tojo-Auto (www.tojoauto.fi), jolla on toimipisteet Rovaniemen ohella myös Keminmaassa ja Sodankylässä.

Avis

Rovakatu 21
96200 Rovaniemi
www.avis.fi

Avis, yksi maailman suurimmista autonvuokrausketjuista, toimii Rovaniemessä osoitteessa Rovakatu 21.

Toimipisteessä on tarjolla laaja valikoima eri kokoisia ja tyyppisiä autoja, jotka ovat keskimäärin kuuden kuukauden ikäisiä, säännöllisesti huollettuja ja kunkin vuokrauksen jälkeen tarkastettuja.

Yritys toimii myös Rovaniemen lentoaseman yhteydessä, jossa on eri, lentojen tuloihin synkronoidut aukio-oloajat verrattuna kaupunkitoimistoon.

Autovalikoimaan kuuluvat muun muassa farmarit, pakettiautot, henkilöautot, sekä erikoisautot, jotka voi varata suoraan Aviksen nettipalvelun kautta.

Auton Vuokraus Rovaniemi - Vuokraus Opas