Auton Vuokraus Saksa

Katsaus auton vuokraus Saksa resursseihin, maan suurimpiin ja suosituimpiin vuokraamoihin, ja tapoihin tehdä autovaraus loman ajaksi.

Tutkimusyhtiö Travelgaten mukaan Saksan autonvuokrausmarkkinat ovat koko Euroopan suurimmat, mistä johtuen maan vuokrausverkosto on myös kehittynein ja kattavin.

Tarjolla onkin vuokrauspisteitä kaikissa merkittävimmissä liikennekeskuksissa ja kaupunkikeskustoissa.

Saksan markkinoiden keskeisimpiin merkkeihin kuuluu etenkin Sixt, jonka markkinaosuus viime vuosina autonvuokrauksista on ollut noin 31%, mutta markkinoilta löytyvät keskeisesti myös Avis Europe, Europcar, sekä Hertz.

Parasta tarjousta hakeville hyviä apuvälineitä vuokraushintojen vertailuun tarjoaa muun muassa Kayak, jolta löytyy suomenkielinen palvelu osoitteesta www.fi.kayak.com/cars.

Sixt Saksa

www.sixt.fi

Saksan ohella yli 90:ssä maassa toimiva, laajan valkoiman - erikoismallit mukaan lukien - tarjoavan Sixtin autonvaraukset voidaan tehdä myös firman suomenkielisen sivuston, osoitteessa sixt.fi, kautta.

Yritysasiakkaille (myös pienyrityksille) Sixtiltä on olemassa myös räätälöityjä paketteja Saksan kohteisiin, kotimaisten vuokrausten ohella.

Firman valikoima Saksassa koostuu muun muassa henkilöautoista, perhekokoluokan malleista, maastureista, avoautoista, sekä pakettiautoista.

Saksankieltä osaavat voivat luonnollisesti tehdä varauksen myös yrityksen Saksan virallisen nettisivuston kautta, www.sixt.de, josta löytyvät ajankohtaiset maakohtaiset tarjoukset alueelle.

Avis Europe

www.avis.fi

Vuodesta 1946 toiminnassa ollut ja yli 160:ssä maassa toimiva Avis on tunnettu varsinkin tiheästä verkostostaan vuokrauspisteitä Saksan lentokentillä, mutta firman verkosto kattaa myös kaupunkitoimipisteet kautta maan.

Aviksen Saksan kohteisiin voi tehdä autonvuokraus varauksen yrityksen suomenkielisen verkkosivuston kautta, osoitteessa www.avis.fi, mutta myös saksankielisestä versiosta www.avis.de.

Avis autoluokat kattavat esimerkiksi pienit kaupunkiautot, perhekokoluokan, farmarit, pakettiautot, sekä erikoisautot, kuten avoautot.

Europcar

www.europcar.fi

Europcarin varaukset Saksaan voidaan hoitaa firman suomalaisen nettisivuston kautta (www.europcar.fi), jota ylläpitää kotimainen Interrent Oy.

Saksan ohella Europcar toimii yli 160 maassa, tehden yrityksestä yhden kolmesta suurimmasta autovuokraamoketjusta.

Firman autovalikoima kattaa mm. henkilöautot, farmarit, automaatit, nelivedot, maastoautot, tila-autot ja minibussit, joista löytyy tarkempia varusteluvaihtoehtoja loman tai työmatkan erilaisiin yksityiskohtaisiin tarpeisiin.

Hertz

www.hertz.fi

Hertzin palveluihin kuuluu helppokäyttöinen, suomenkielinen verkkosivusto (hertz.fi), josta käsin voi suorittaa myös autovarauksia Saksan kohteisiin.

Firman autokalusta kattaa henkilöautot, farmarit, tila-autot, maasturit, erikoisautot, sekä pakettiautot / kuorma-autot.

Varauksia Saksaan ja sikäläisiä erikoistarjouksia voi tarkastella myös saksankielisen www.hertz.de sivuston avulla.

Auton Vuokraus Saksa - Vuokraus Opas