Auton Vuokraus Seinäjoki

Auton vuokraus Seinäjoki vaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Autovuokraamo Seinäjoki, Toyota Rent, Scandia Rent, sekä Avis.

Autovuokraamo Seinäjoki

Väinölänkatu 17
60120 Seinäjoki
autovuokraamoseinajoki.fi

Autovuokraamo Seinäjoki on nimensä mukaisesti seinäjokelainen autojen vuokraamiseen erikoistunut firma, jonka toimipaikka sijaitsee Väinökänkadulla.

Vuokraaamon autokalusto koostuu luokista henkilöautot, tila-autot, bussit, pakettiautot, kuorma-autot, joiden lisäksi tarjolla ovat myös peräkärryt sekä erilaiset trailerit.

Erikseen hinnoiteltuina palveluina asiakkaat voivat myös hankkia muuttopalvelun sekä hinauspalvelun käyttöönsä.

Maakunnan Auto

Kuortaneentie
60101 Seinäjoki
www.maakunnanauto.fi

Toyota Rent on useimpien Toyota-merkkisiä autoja myyvien autoliikkeiden, myös Maakunnan Auton, yhteydessä toimiva vuokraamo.

Vuokraamon autovalikoima koostuu luonnollisesti Toyota merkkisistä ajoneuvoista, esimerkkeinä Auris, Corolla, ja Avensis henkilöautot sekä Toyota Hiace pakettiautot.

Vuokrauksen kesto voi olla esimerkiksi vuorokausi tai viikonloppu, joiden ohella Toyota Rentiltä saa myös sijaisautoja autohuoltojen ajaksi.

Scandia Rent

Tuottajantie 37
60100 Seinäjoki
scandiarent.fi/autovuokraamo-seinajoki

Scandi Rent on yksi maan suurimmista autovuokraamo ketjuista, jonka toimipaikka sijaitsee Kapernaumin teollisuusalueella Seinäjoella (Tuottajantie 37).

Firman autokalusto koostuu mm. Toyota Aygo, Toyota Yaris, Citroen C4, Ford Focus, sekä Ford Mondeo henkilöautoista, sekä erikokoisista Citroen Jumper ja Ford Transit pakettiautoista.

Myös minibussit, kuten Ford Transit (9H) kuuluvat Scandia Rentin valikoimiin, samoin kuin koppiperäkärryt.

Asiakkaat voivat sopimuksen mukaan pyytää autojen toimitusta esimerkiksi autokorjaamoille, hotelleihin, rautatieasemalle, tai lentokentälle.

Avis

Torikatu 2 (Sokos Hotel Lakeus)
60100 Seinäjoki
www.avis.fi

Avis on osa kansainvälistä autovuokraamo ketjua, jonka Seinäjoen vuokraamopisteet sijaitsevat toisaalta Torikadulla (Sokos Hotel Lakeuksen yhteydessä), kuin myös Seinäjoen lentokentällä (Lentokentäntie 60).

Aviksen autovalikoima koostuu mm. luokista henkilöautot, maasturit, farmarit, minibussit, tila-autot, sekä pakettiautot.

Varaukset autokalustoon voi tehdä sekä suoraan nettivarauksena, puhelimitse asiakaspalvelu numeroon, kuin myös käymällä henkilökohtaisesti Aviksen toimistolla.

Auton Vuokraus Seinäjoki - Vuokraus Opas