Auton Vuokraus Tampere

Auton vuokraus Tampere on tarjolla muun muassa firmoilta kuten Rent Center Tampere, Scandia Rent, Budget, Alerent, sekä Smart Travel.

Rent Center Tampere

Hatanpään valtatie 40 H
33900 Tampere
www.rentcenter.net

RentCenter on tamperelainen perheyritys, joka on erikoistunut auton vuokraukseen, kalustoon kuuluessa henkilöautot, minibussit, matkailuautot, pakettiautot, muuttoautot, sekä kuorma-autot, joiden ohella vuokrattavissa ovat myös peräkärryt, muuttolaatikot sekä nokkakärryt.

Firma pyrkii erittäin asiakasystävällisiin, joustaviin vuokrauksiin, siten, että vuokra-ajaksi on mahdollista valita tunti-, päivä-, viikko- ja kuukausivuokrien väliltä.

Tarjolla olevaan lisävarustekalustoon kuuluvat esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet, sekä lasten korokeistuimet.

Scandia Rent

Rantaperkiönkatu 1
33900 Tampere
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi maan suurimpia autovuokraamoja, jolla on Tampereen osalta neljä toimipaikkaa, Rantaperkiönkadulla, Lehtikadulla, Tampereen lentoasemalla, sekä kaupungin päärautatieaseman yhteydessä.

Scandia Rentin vuokrakalustoon kuuluvat henkilöautomalliston lisäksi myös tila-autot, erilaiset pikkubussit, urheiluautot, hyötyajoneuvot, pakettiautot, sekä kuorma-autot.

Budget

Lautamiehentie 3
02770 Espoo
www.budget.fi

Budget autovuokraamo kuuluu kansainvälkiseen autovuokraamoketjuun, jolla on toimintaa 128 maassa, ja firma on toiminut myös Suomessa vuodesta 1981 alkaen.

Autokalusto Budget autovuokraamolla koostuu etupäässä henkilö-, paketti- ja tila-autoista sekä minibusseista, jotka voidaan varata sekä netin kautta, puhelinvarauksina, tai käymällä tekemässä varaus henkilökohtaisesti Budgetin toimistolla.

Alerent

Autohallinkatu 2
33540 Tampere
www.alerent.fi

Alerent on nimensä mukaisesti edullisiin vuokrauksiin erikoistunut vuokraamo, jonka kalusto koostuu luokista henkilöautot, pakettiautot, ja pikkubussit.

Kalustoon on tyypillisesti kuulunut esimerkiksi Toyota Avensis henkilöautoja, Ford Transit pakettiautoja, sekä Ford Tourneo pikkubusseja.

Smart Travel Tampere

www.smart-travel.org

Smart Travel on netin kautta toimiva, budjettihintaisiin autonvuokrauksiin erikoistunut firma, jolla on toimintaa myös Tampereen alueella.

Tampereella nouto/palautus itsepalvelupaikat sijaitsevat Petsamonkadun ja Saukkolan risteyksessä olevalla parkkipaikalla, johon autot voi varata netissä, puhelimitse, tai sähköpostilla.

Hertz

Rautatienkatu 28
Tampere
www.hertz.fi

Yhdysvaltalaisomisteinen Hertz toimii Tampereella kahden toimipaikan kautta, joista toinen sijaitsee Rautatienkadulla ja toinen kaupungin lentokentän yhteydessä (terminaali-aulat 1 & 2).

Autovuokraamon autokalustoon kuuluvat henkilöautot, erityyppiset farmarit, tila-autot, maasturit, erikoisautot, sekä paketti-/kuorma-autot.

Auton Vuokraus Tampere - Vuokraus Opas