Auton Vuokraus Teneriffa

Auton vuokraus Teneriffa on tarjolle esimerkiksi vuokraamoilta Avis, Europcar, Sixt, ja Hertz.

Allaolevien suosittujen Espanjassa ja Teneriffalla toimivien autovuokraamojen lisäksi hyvä tapa löytää edullisia autoja vuokralle alueella on käyttää netistä löytyviä hintavertailupalveluja.

Yksi laajimmista ja suosituimmista näistä palveluista autonvuokrauksien suhteen on Kayak, josta löytyy myös suomenkielinen versio osoitteesta www.fi.kayak.com/cars.

Kun viimeksi kokeilin Kayak-palvelua Teneriffan suhteen, sen tietokannasta löytyi hintatiedot kaikkiaan 39:lle eri autovuokraamolle saarella.

Avis

Budget Apto Norte Los Rodeos
La Laguna
38297 Tenerife
www.avis.fi

Avis on ollut 1960-luvulta saakka Espanjan suosituimpiin autonvuokraamoihin kuuluva yritys, jolla on toimintaa myös Teneriffan alueella, pohjoisen lentokentän, Tenerife Norte - Los Rodeos, yhteydessä.

Autot myös Teneriffan kohteisiin voi varata Aviksen suomenkielisen nettipalvelun kautta, joka löytyy osoitteesta www.avis.fi.

Autovalikoima firmalla kattaa kategoriat henkilöautot, pakettiautot, farmarit, sekä minibussit.

Auton Vuokraus Teneriffa - Europcar

Tenerife Playa las Americas
Avda. Rafael Puig Lluvisa S/N
Aptos. Los Cardones
38660 Tenerife
www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamo, jolla on kaikkiaan toimintaa 2977:ssä toimipaikassa noin 170:ssä maassa.

Firmalla on neljä toimipaikkaa Teneriffalla, paikkakunnilla Playa las Americas, Puerto de la Cruz la Paz, Tenerife Reina Sofia (eteläinen) lentokenttä, sekä Tenerife Los Rodeos (pohjoinen) lentokenttä.

Vuokraamon autokalusto koostuu mm. henkilöautoista, farmareista, automaattivaihteisista autoista, nelivedoista, tila-autoista, minibusseista, edustusautoista, sekä paketti- ja kuorma-autoista.

Voit tehdä varaukset myös Teneriffan kohteisiin firman suomenkielisen nettisivuston kautta, joka löytyy osoitteesta www.europcar.fi.

Sixt

Tenerife Aeropuerto Sur
38620 San Miguel De Abona (Tenerife)
www.sixt.fi

Saksalaisomisteinen Sixt kuuluu Euroopan suurimpien autovuokraamojen joukkoon, ja yrityksellä on kaikkiaan toimintaa noin 95:ssä maassa ja 3500:ssä toimipisteessä.

Teneriffalla Sixt:llä on kokonaisuudessaan viisi toimipaikkaa, joista kolme on saaren lentokenttien yhteydessä, yksi Playa de las Americas paikkakunnalla, ja yksi Puerto de la Cruzissa.

Vuokraamon autovalikoima, jotka voi varata firman suomenkielisen nettisivuston kautta (www.sixt.fi) koostuu mm. kategorioista mm. henkilöautot, maasturit, nelivedot, edustusautot, pakettiautot, sekä Teneriffan säähän suotuisat avoautot ja urheiluautot.

Hertz

Puerto de la Cruz
Calzada Martianez 19, Edificio Casablanca
Tenerife (Puerto de la Cruz)
www.hertz.fi

Hertz on 145:ssä maassa, myös Espanjassa, toimiva autovuokraamo ketju, jolla on kaikkiaan 7 eri toimipaikkaa eri puolilla Teneriffaa.

Toimipaikat sijaitsevat alueilla Puerto de la Cruz, Tenerife Los Rodeos lentokenttä, Tenerife Reina Sofia lentokenttä, Costa Adeje Arona, Playa de las Américas, Puerto Santiago, sekä Santa Cruz de Tenerife.

Kalustona firmalta löytyvät henkilöautot, farmarit, maasturit, tila-autot, pakettiautot, kuorma-autot, sekä erikoisautot. Autojen varaamiseen voi käyttää Hertzin suomenkielistä nettiversiota, osoitteessa www.hertz.fi.

Auton Vuokraus Teneriffa - Vuokraus Opas