Auton Vuokraus Turku

Auton vuokraus Turku on tarjolla esimerkiksi vuokraamolta kuten Aurarent, Autovuokraamo Hertz, Scandia Rent, Turun RA-Vuokraus, sekä Budget.

Aurarent

Hämeenkatu 16
20500 Turku
www.aurarent.fi

Aurarent on turkulainen autovuokraamo, jonka toimialue kattaa Turun ja lähikunnat, autokalustolla, johon kuuluu henkilö- ja pakettiautoja, kuin myös pikkubusseja.

Kuhunkin vuokraukseen vuokraja voi saada mukaan veloituksetta muun muassa GPS-navigaattorin, nokkakärryt, tai suksiboxit.

Autovuokraamo Hertz

Lonttistentie 9
Turku
www.hertz.fi

Yhdysvaltalaisomisteinen Hertz on kansainvälisesti toimiva vuokraamoketju, jolla on toimintaa myös Turussa kahden toimipaikan voimin.

Toimipisteet Turussa sijaitsevat sekä Lonttistentiellä että Turun lentokentän yhteydessä, osoitteessa Lentoasemantie 150.

Autokalustona Hertzillä on esimerkiksi henkilöautot, farmari-autot, tila-autot, maasturit, erikoisautot, sekä pakettiautot ja kuorma-autot.

Scandia Rent

Ratapihankatu 35 (Rautatieaseman kupeessa)
20100 Turku
www.scandiarent.fi

Suurimpiin kotimaisiin autovuokraamoketjuihin kuuluva Scandia Rent toimii Turussa kolmen toimipaikan voimin, jotka sijaitsevat Ratapihankadulla, Turun lentokentällä, sekä kaupungin rautatieaseman yhteydessä.

Autokalustona Scandia Rentillä ovat henkilöautot, erilaiset tila-autot ja pikkubussit, urheiluautot, hyötyajoneuvot, pakettiautot, sekä kuorma-autot.

Turun RA-Vuokraus

Puistomäenkatu 57
20810 Turku
www.ra-vuokraus.com

Turkulainen autovuokraamo Turun RA-Vuokraus tarjoaa autokaluston, johon kuuluvat muun muassa asuntoautot, pakettiautot, minibussit, henkilöautot, sekä erityyppiset peräkärryt.

Lisäksi kuhunkin vuokrattavaan ajoneuvoon voi vuokrata lisävarusteena GPS navigaattorin, joka mahdollistaa ovelta-ovelle navigoinnin koko maan alueella.

Sixt

erttulinkatu 16
20500 Turku
www.sixt.fi

Kansainväliseen autovuokraamoketjuun kuuluva Sixt toimii Turussa osoitteessa Kerttulinkatu 16, josta vuokrattavaan autokalustoon kuuluvat muun muassa henkilöautot, farmarit, ja pakettiautot.

Kunkin vuokra-auton voi myös tilata toimitettuna Turun keskustan hotelleihin (ma- pe klo 09:00- 16:00).

Budget

Ratapihankatu 37
(Rautatieasema)
20100 Turku
www.budget.fi

Yhdysvaltalainen Budget autovuokraamo, joka on ollut Suomessa vuodesta 1981, toimii myös Turussa, jossa sillä on toimistot sekä rautatieasemalla (Ratapihankatu 37, 20100 Turku) että Turun lentoasemalla, tuloaulan yhteydessä.

Autokalustona Budgetilla on henkilöautojen lisäksi muun muassa maastureita, tila-autoja, sekä paketti-autoja, jotka voi varata käyttöön Budgetin nettivarausjärjestelmän kautta, puhelimitse, tai käymässä henkilökohtaisesti firman toimistolla.

Avis

Ratapihankatu 37 (Rautatieasema)
20100 Turku
www.avis.fi

Yksi suurimmista autoja vuokraavista ketjuista, Avis, tarjoaa palveluitaan Turun seudulla kaupunkitoimiston (Ratapihankatu 37 (Rautatieasema), 20100 Turku, puhelin päivystys 24h), lentoasema toimiston (Lentoasemantie 150, 20360 Turku), sekä Rinta-Joupin Autoliikkeen yhteydessä olevan toimipisteen kautta.

Firman autokalusto koostuu mm. henkilöautoista, farmareista, tila-autoista, minibusseista, sekä pakettiautoista.

Auton Vuokraus Turku - Vuokraus Opas