Auton Vuokraus USA

Katsaus auton vuokraus USA tapoihin ja suurimpiin autovuokraamoihin, kuten Enterprise Rent-A-Car, Hertz, Alamo, ja Avis.

Yhdysvaltain autovuokra markkinat ovat yksi maailman kehittyneimmistä, ja tarjolla on useita tapoja löytää mm. edullisimmat tarjolla olevat vuokra-autot.

Suosittu tapa vertailla autovuokraamojen hintoja USA:ssa on käyttää jotakin monista vuokrahintoja vertailevista nettipalveluista, kuten vaikkapa Kayak-palvelua, josta löytyy myös suomenkielinen versio osoitteessa www.fi.kayak.com/cars.

Toinen tapa löytää edullisia vuokra-hintoja on käyttää palvelua nimeltään Hotwire (www.hotwire.com), jonka kautta vuokraamot tarjoavat varaamattomia vuokra-autojaan anonyymisti poikkeuksellisin alennuksin, saadakseen maksimimäärän etukäteisvarauksia.

Lisäksi edullisimpia vuokraushintoja löytyy usein budjetti-vuokraamojen kautta, kuten Rent-a-Wreck (www.rentawreck.com), joiden autokalusto on mm. vanhempaa kuin standardivuokraamoilta.

Hertz

www.hertz.fi

Hertz on Amerikan suurimpiin kuuluva autovuokraamoketju, jolla on myös budjettihintaisiin vuokrauksiin erikoistunut tytäryhtiö, Advantage Rent-a-Car.

Firman autokalusto koostuu muun muassa kategorioista edustusautot, henkilöautot, maasturit, farmarit, avo-autot, tila-autot, sekä pakettiautot ja kuorma-autot.

Voit tehdä vuokraukset Yhdysvaltoihin Hertzin suomenkielisen nettisivuston kautta, osoitteessa www.hertz.fi.

Hertzin tv-mainos.

Avis

www.avis.fi

Avis, joka autovuokraamobrändeihin kuuluu myös Budget, on suosittu varsinkin liikematkalaisten keskuudessa, ja firma onkin tämän takia noussut maailman toiseksi suosituimmaksi autovuokraamo-merkiksi (Hertzin jälkeen).

Firma on myös panostanut edustuksiin mahdollisimman laajalla verkostolla USA:n lentokenttien suhteen, ja yritys olikin ensimmäinen vuokraamo, jolla oli toimipaikka lentokentän sisällä.

Voit tehdä varauksen Yhdysvaltain Avis vuokrauksiin firman suomenkielisen nettisivuston avulla, osoitteessa www.avis.fi.

Alamo

www.alamo.fi

Alamo on Yhdysvaltain kolmanneksi isoin autovuokraamo franchise, jonka omistaa Enterprise, ja joka toimii USA:n ja Kanadan alueilla 293 eri toimipisteen voimin.

Vuokraamo on ollut viime vuosina suosituin ketju ulkomaisten Yhdysvalloissa kävijöiden keskuudessa, mm. 171 edullisen itsepalvelu vuokrauskioskin taki, joita löytyy 63:sta toimipaikasta maan alueella.

Voit tehdä vuokraukset Alamon autoihin Yhdysvaltain alueelle firman suomenkielisen nettisivuston kautta, osoitteessa www.alamo.fi.

Enterprise Rent-A-Car

www.enterprise.com

Enterprise on USA:n suurin autovuokraamo-alan yritys, jonka tytäryhtiöihin ja muihin merkkeihin kuuluu Alamon lisäksi myös National Car Rental.

Yhtiöllä on toimintaa laajan paikallisen kaupunkitoimisto verkostonsa lisäksi myös 419:sta eri lentokentällä.

Auton Vuokraus USA - Vuokraus Opas