Auton Vuokraus Vaasa

Auton vuokraus Vaasa vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Budget, Hertz, Toyota Rent, sekä Europcar Vaasa.

Budget

Asemakatu 1
65100 Vaasa
www.budget.fi

Yhdysvaltalais-omisteinen Budget autovuokraamo on toiminut Suomessa vuodesta 1981, ja sillä on toimintaa myös Vaasassa kahdessa toimipaikassa.

Toimipisteistä kaupunkitoimisto sijaitsee osoitteessa Asemakatu 1, kun taas Vaasan lentokentän yhteydessä oleva piste on tuloaulan yhteydessä.

Budget autokalusto koostuu henkilöautoista, farmareista, maastureista, minibusseista, sekä pakettiautoista.

Hertz

Kivihaantie 4
Vaasa
www.hertz.fi

Kansainvälisen Hertz autovuokraamoketjun Vaasan toiminnot sijaitsevat Kivihaantiellä sekä kaupungin lentoasemalla (noin 10 kilometrin päässä Vaasan keskustasta).

Hertzin autokalusto sisältää edustusautoja, henkilöautoja, farmareita, tila-autoja, maastureita, sekä pakettiautoja / kuorma-autoja.

Lisä- ja erikoispalveluihin Hertz Vaasalla kuuluvat muun muassa lastenistuimet, Hertz NeverLost navigointilaitteet, ja suksitelineet sekä -boxit.

Toyota Rent / Rinta-Joupin Autoliike

Meijerikatu 15
65100 Vaasa
www.toyota.fi/rent/
www.rinta-jouppi.com

Toyota Rent on maan Toyota autokauppojen yhteydessä, myös Vaasan Rinta-Jouppi liikkeen suhteen, toimiva vuokraamo.

Vuokraamon valikoima koostuu Toyota merkin ajoneuvoista kuten Avensis, Corolla, Yaris, sekä Toyota Hiace pakettiautoista (ja Hiace pikkubusseista).

Europcar Vaasa

Silmukkatie 21
65100 Vaasa
www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamo brändi, jonka toimintoja Suomessa olevien noin 30:n toimipaikan suhteen hoitaa Interrent.

Autovuokraamon Vaasan toiminnot ovat sijoittuneet sekä Silmukkatiellä että kaupungin lentokentälle (Lentokentäntiellä).

Firma toimii valikoimalla, johon kuuluu henkilöautoja, farmareita, maastoautoja, tila-autoja, minibusseja, edustusautoja, paketti- ja kuorma-autoja, joista kuhunkin on vuokrattavissa myös lisävarusteita.

Scandia Rent

Meijerikatu 6
65100 Vaasa
www.scandiarent.fi

Scandia Rent, yksi maan suurimmista autovuokraamo ketjuista, toimii Vaasassa sekä Meijerikadulla että lentokentän toimipaikan voimin.

Tarvittaessa Scandia Rent voi asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti myös toimittaa vuokra-auton haluttuun paikkaan, pienestä lisämaksusta.

Vuokraukset autokalustolle voi tehdä sekä suorina nettivarauksina, soittamalla asiakaspalvelu numeroon, kuin myös käymällä firman toimistolla henkilökohtaisesti.

Avis

Asemakatu 1
65100 Vaasa
www.avis.fi

Avis, Euroopan toiseksi suosituin autovuokraamoketju, tarjoaa kolme toimipistettä Vaasassa, yhden rautatieaseman yhteydessä, kaupunkitoimiston Rantatie 1:ssä, sekä lentoaseman toimipaikan.

Autokalustona Aviksella on henkilöautoja, maastureita, minibusseja, farmareita, ja pakettiautoja.

Auton Vuokraus Vaasa - Vuokraus Opas