Auton Vuokraus Vantaa

Auton vuokraus Vantaa toimijoihin kuuluvat muun muassa Scandia Rent, Budget, Europcar, sekä Cityrent.

Scandia Rent

Kiitoradantie 9
01530 Vantaa
www.scandiarent.fi

Scandia Rent, yksi suurimmista kotimaisista autovuokraamoista, toimii Vantaalla lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää, Vantaan Veromiehen kaupunginosassa, osoitteessa Kiitoradantie 9.

Toimipaikan autovalikoima koostuu henkilöautojen ohella myös pakettiautoista, edustusautoista, farmariautoista, 4WD maastureista, tila-autoista, pikkubusseista, sekä kuorma-autoista.

Esimerkiksi autovuokraamon pakettiautokalustoon kuuluvat mm. Ford Transit, VW Transporter, Peugeot Boxer, MB Sprinter, sekä Mercedes-Benz Sprinter.

Budget

Helsinki-Vantaan lentokenttä
(käytävä joka yhdistää terminaalit 1:n ja 2:n)
Vantaa
www.budget.fi/vantaa

Budget on Yhdysvaltalainen autovuokraamoketju, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1981, ja tarjoaa palveluja myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta käsin.

Firman autovalikoimista, jotka voi varata joko valtakunnallisen varausnumeron tai nettivarauksen kautta, löytyy esimerkiksi 8-12m³ kokoisia neliovisia pakettiautomalleja.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on koko Euroopan suosituin autovuokraamoketju, joka toimii myös Vantaan alueella kolmen toimipaikan voimin, Helsinki-Vantaan lentokentältä (Lentoasemantie), Vantaan Aviapolikselta (Perintötie 8), sekä Volkswagen / Audi Centeristä (Kiitoradantie 2).

Esimerkkivalikoimana firman tarjolla oleviin pakettiautoihin kuuluu muun muassa Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, Volkswagen Crafter, kuin myös Volkswagen Crafter Cityline.

Cityrent

Kielotie 47
Vantaa
www.cityrent.fi

Vantaan Hiekkaharjun kaupunginosasta käsin toimiva halpoihin vuokrauksiin erikoistunut vuokraamo tarjoaa kaluston, joka koostuu etupäässä pakettiautoista, mutta vuokrattavana on myös muunlaisia ajoneuvoja.

Muunlaisiin ajoneuvoihin kuuluvat henkilöautoista Toyota Prius sekä moottoripyöristä KTM Superduke mallit.

Auton Vuokraus Vantaa - Vuokraus Opas