Autopaikan Vuokraus

Autopaikan vuokraus on tarjolla muun muassa yrityksiltä kuten Europark, Q-Park Finland, sekä AutoParkki Norden.

EuroPark

www.europark.fi

EuroPark on vuonna 1979 perustettu, nykyään Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Baltian maissa, ja Suomessa toimiva pysäköintialueita tarjoava ja vuokraava yritys.

EuroParkin Suomen toiminnot omistaa norjalainen Indigo Invest AS (www.indigoinvest.no), joka on laajentanut yrityksen toimintaa voimakkaasti eri puolille maata viime vuosien aikana, siten, että kaikkiaan pysäköintipaikkoja on tarjolla Suomessa noin 4000.

Firman vuokra-autopaikkoja löytyy useiden pysäköintihallien voimin eri puolillta Helsingin keskustaa, keskeisiltä paikoilta ja helpoista paikoilta ajaa halliin.

Useimmista pysäköintihalleista löytyvät myös autonpesu palvelut.

Q-Park Finland

www.q-park.fi

Q-Park Finland on kansainvälinen pysäköintialan yritys, joka on yksi suurimmista euroopan markkinoilla olevista alan toimijoista, jonka pysäköintihallit sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupunkeja.

Firman pysäköintipalvelut autopaikan vuokrauksien suhteen ovat tarjolla Suomen kaupungeista alueilla Helsinki ja Turku, joiden suhteen tiedusteluja voi tehdä yrityksen asiakaspalvelunumeron kautta.

Tyypillisestä Q-Parkin pysäköintihallista löytyvät oheispalveluina myös autopesula.

AutoParkki Norden

www.autoparkki.net

AutoParkki Norden on vuonna 2003 perustettu pysäköintialueiden ja -hallien operoija, joka toimii useimmilla suurilla paikkakunnilla Suomessa, ja yrityksen toiminta on laajentunut voimakkaasti viime vuosina uusiin kohteisiin.

Firman, joka kuuluu EuroParkin kanssa samaan konserniin, kukin pysäköintikohde sijaitsee keskeisellä paikalla kaupunkia, tarjoten turvallisen paikan säilyttää autoa.

Vuokratiedustelut AutoParkin vuokrapaikkojen suhteen voi tehdä firman nettisivuilta löytyvän nettilomakkeen avulla.

Autopaikan Vuokraus - Vuokraus Opas