Autotalli Vuokraus

Autotalli vuokraus yritysten löytämisessä voi käyttää apuna muun muassa palveluita kuten toimitilat.fi, Keltainen Pörssi, sekä NettiAsunto.

Toimitilat.fi

www.toimitilat.fi

Toimitilat.fi on vuodesta 1996 toiminnassa ollut, painetun Vapaat Toimitilat -lehden nettiversio, joka tarjoaa laajimman valikoiman vapaita, suomalaisia toimitiloja, kätevästi yhdestä nettisijainnista.

Nettilehden rinnalla julkaistava 70 000 painoksen laajuinen paperiversio on ollut markkinoilla vuodesta 1988, jonka ohella samalta painotalolta on tarjolla myös Tukholmassa ilmestyvät ruotsinkieliset "Lediga Lokaler" sekä www.ledigalokaler.com.

Kun viimeksi tarkistin nettipalvelun laajuuden, sen tietokannasta löytyi kaikkiaan 152 erilaista autotalli/-halli paikkaa vuokralle.

Keltainen Pörssi

keltainenporssi.fi/osasto/Autotallit+ja+varastot

Keltainen Pörssi on Sanoma News yhtiön painettuna versiona sekä nettijulkaisuna toimiva ilmoituspalsta, jossa yritykset ja yksityiset voivat ilmoittaa tarjolla olevista kohteistaan, myös autotallien suhteen.

Lehden omien markkinointitutkimus tietojen perusteella 2/3 suomalaisesta on joskus käyttänyt Keltaisen Pörssin painettua tai nettiversiota apunaan tuotteiden tai palvelujen osto-tai myyntiprosessissa.

Viimeksi Keltaisen Pörssin palvelua kokeillessani, haku osastolla "Autotallit ja varastot" tuotti kaikkiaan 79 ilmoitusta.

NettiAsunto

nettiasunto.com/pikalinkit/vuokrattavat-autopaikat

NettiAsunto on Otava-julkaisukonsernin tuottama ilmoituspaikka, jonka kehitystyössä on panostettu varsinkin sivustojen helppokäyttöisyyteen sekä edistyneisiin kohteiden, myös autotallien hakutoimintoihin.

Kun viimeksi katsoin osaston "Vuokrattavat autopaikat" laajuuden, se sisälsi yhteensä 26 erilaista autotallipaikkaa, kooltaan 9,54 m² - 50 m², muun muassa alueilla Jyväskylä, Kuopio, Espoo, ja Helsinki.

Autotalli Vuokraus - Vuokraus Opas