Autotraileri Vuokraus Helsinki

Autotraileri vuokraus Helsinki on tarjolla vuokraamoilta kuten Shell Rent, Vmax, sekä Autovuokraamo Aurent.

Shell Rent

Laivalahdenkatu 1 A
00810 Helsinki
www.shellrent.fi

Shell Rent on yksi suurimpia pääkaupunkiseudulla autotrailereita, katettuja vaunuja, sekä venetrailereita vuokraavista ketjuista.

Vuokraamon toimipaikkoja löytyy kaupunginosista Herttoniemi, Itäkeskus, Käpylä, Lauttasaari, Myllypuro, Tullinpuomi, Alppila, ja Kruununhaka.

Kustakin toimipisteestä löytyy omat valikoimansa, joten ennen yhteydenottoa kannattaa tarkistaa firman virallisilta nettisivuilta tarkka vuokrakalusto luettelo.

Vmax

Isonsarvastontie 4
00840 Helsinki
www.vmax.fi

Vmax on Helsingissä ja Levillä vuokraustoimintaa harjoittava firma, jonka trailerikalustosta suurin osa löytyy pääkaupunkiseudun alueelta.

Vuokraamon kalusto koostuu vene kuljetuskärryistä, trailereista, peräkärryistä, jetti-trailereista, sekä jetti kärryistä.

Tarjolla on myös isokokoisia lavetteja ja umpikärryjä, jotka soveltuvat esimerkiksi jettien kuljetukseen (erikseen kuljetukseen vuokrattavissa ovat myös jettitelineet).

Autovuokraamo Aurent

Rapakivenkuja 9
Kehä I
00710 Helsinki
www.aurent.fi

Aurent kuuluu kotimaiseen Scandia Rent autonvuokraus ketjuun, jolla on Helsingin ohella toimintoja noin 40 paikkakunnalla.

Vuokraamon kalustoon kuuluvat ajoneuvovuokrausten lisäksi peräkärryt ja autotrailerit, joista peräkärryt ovat joko tyyppiä avonainen peräkärry tai katettu peräkärry.

Trailereiden suhteen, jotka ovat vuokrattavissa mm. suoraan nettivarauksena ja asiakaspalvelu puhelimen kautta, vuokrattavissa ovat Venetrailerit sekä autotrailerit, useita eri malleja.

Autotraileri Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas