Autovuokraamo Herttoniemi

Autovuokraamo Herttoniemi vaihtoehtoja ovat muun muassa Actum Autovuokraus, Eurorent, sekä Hertz.

Actum Autovuokraus

Hiihtäjäntie 5
00810 Helsinki
www.actumautovuokraus.fi

Herttoniemessä osoitteessa Hiihtäjäntie toimiva Actum Autonvuokraus, jolla on olemassa myös 24h palvelunumero, tarjoaa vuokrakaluston, johon sisältyy henkilö-, pakettiautoja, sekä minibusseja.

Yrityksen erikoisosaaminen kohdistuu pakettiautoihin ja minibusseihin, joiden valikoimaa on laajennettu vastaamaan kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin, myös leasing-pohjaisina vuokrauksina.

Autoluokista pakettiautovalikoima sisältää Nissan Primastar, Citroen Jumper, Nissan Interstar, ja Ford Transit malleja.

Eurorent

Linnanrakentajantie 6
00880 Helsinki
www.eurorent.fi

Eurorent on edullisiin autojen vuokrauksiin erikoistunut vuokraamo, jonka autokalusto koostuu kategorioista henkilöautot, pakettiautot, minibussit, pikkubussit, kuin myös kuorma-autot ja tila-autot.

Vuokraamolla on toimipisteitä Herttoniemen toimiston lisäksi myös Helsinki-Vantaan lentokentällä, Malmilla, ja Töölön jäähallin yhteydessä.

Hertz Herttoniemi

Puusepänkatu 2
00800 Helsinki
www.hertz.fi

Hertz on yksi maailman suurimmista autovuokraamoista, jolla on toimintaa noin 145:ssä maassa, ja Suomen osalta toimintaa löytyy myös Herttoniemen kaupunginosasta, osoitteessa Puusepänkatu 2.

Yrityksen autovalikoima koostuu esimerkiksi henkilöautoista, farmari-malleista, maastureista, tila-autoista, avoautoista, pakettiautoista, kuorma-autoista, sekä erikoisautoista.

Autovuokraamo Herttoniemi - Vuokraus Opas