Autovuokraamo Hyvinkää

Katsaus parhaisiin autovuokraamo Hyvinkää yrityksiin kuten Autovuokraamo A. Töyrälä, Toyota Rent, Avis, ja Europcar.

Autovuokraamo A. Töyrälä

Riihimäenkatu 2
Hyvinkää
www.autovuokraamo.org

A. Töyrälä on autovuokraamona paikallinen, paikalliset olot tunteva yritys, joka on toiminut alalla yli 20 vuotta.

Firma tarjoaa monipuolisen vuokravalikoiman, johon kuuluu muun muassa henkilöautoja, pakettiautoja eri koossa (mukana esimerkiksi Toyota Hiace mallit), 9:n hengen pikkubussit, ja avonaisia & katettuja peräkärryjä sekä autotrailereita.

Voit vuokrata Töyrälän kautta myös muuton avuksi muuttolaatikoita.

Toyota Rent

Nelipyörä Oy
Avainkierto 17
05840 Hyvinkää
www.toyota.fi/rent/

Toyota Rent on autovuokraamona useimpien Toyota merkkilikkeiden yhteydessä toimiva palvelu, jonka kautta on mahdollista vuokrata niin merkin henkilöautoja, pikkubusseja, kuin pakettiautoja.

Hyvinkäällä Toyota Rent toimii Nelipyörä Oy:n tiloissa, osoitteessa Avainkierto 17, suosituimpiin palveluihin lukeutuessa sijaisautopalvelut.

Avis

Autotalo Laakkonen
Veikkarinkatu 7
05840 Hyvinkää
www.avis.fi

Vuonna 1946 perustettu Avis on nykyisin yksi maailman suurimmista autovuokraamoista, jolla on toimintaa myös Suomessa, ja Hyvinkään osalta Autotalo Laakkosen tilojen yhteydessä (Veikkarinkadulla).

Avis Hyvinkään autovalikoimaan kuuluu muun muassa näppäriä kaupunkiautoja, edustavia perheautoja, sekä tilavia pakettiautoja, kuten Citroen Jumper.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamo, ja lukeutuu myös Suomessa kansansuosikkeihin, toimien Hyvinkäällä toimituspalvelu perusteisesti.

Toimituspalvelu Hyvinkäällä toimii siten, että varatut autot toimitetaan alueelle lähialueen muilta paikkakunnilta.

Scandia Rent

Avainkierto 2
05840 Hyvinkää
www.scandiarent.fi

Kotimainen Scandia Rent on monipuolisen, yli 50 toimipisteen varausverkoston tarjoava autovuokraamo, jonka toimintaa Hyvinkäällä pyörittää paikallinen yrittäjä, joka tuntee alueen erikoisolot.

Toimipaikka sijaitsee Huhtico Oy:n tiloissa, joka on autovuokraamo toimintansa ohella myös kolarikorjaamo ja tuulilasien erikoisliike.

Autovuokraamo Hyvinkää sivulta takaisin Autonvuokraus Suomessa indeksisivulle